Horoscop saptamanal 30 noiembrie - 06 decembrie 2020 pentru toate zodiile

Saptamana 30 noiembrie - 6 decembrie este o saptamana care se axeaza pe informatie, stiinta si puterea mass mediei

Săptămână care începe cu o Lună Plină pe axa informației și a științei.

Informația primară poate fi acum prelucrată și transformată în opere științifice, tratate, rapoarte, lucrări interesante. Pe de altă parte, media poate pune în lumină probleme legate de oameni care se dăruiesc științei.

Pentru fiecare dintre noi, aventura cunoașterii este deschisă și dacă ne lăsăm antrenați putem să dăm de niște parteneri de drum care ne vindecă de orice dizarmonie pe care o simțin în viața noastră.

Avem de învățat în această perioadă de șapte zile, să colaborăm, să ne armonizăm cu cei din jur, să punem, precum Soarele și Luna la momentele de Lună Plină, în balanță ce avem fiecare mai bun și să ne completăm unul pe celălalt.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!