Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: nativii Varsator au o saptamana 30 martie – 5 aprilie in care incep sa iasa in lume

Nativii ies cu energia celui care a stat și a făcut exact ceea ce a trebuit pentru ca activitatea pe care o începe în lumea materială să fie alimentată cu energia de care are nevoie. Nu se pune problema de ieșire în lume efectiv, mai ales a celor care nu au o activitate care să reclame acest lucru. Dezideratul „STAI ACASĂ” este valabil și în astrologie. Dar chiar acasă la ei, nativii devin mai prezenți pentru cei din jur.

În ceea ce privește grupul de nativi Vărsător care sunt în plină activitate, dacă săptămânile trecute aceștia se mișcau mai greu, acum devin activi, își manifestă întreaga personalitate cu toate calitățile lor. Nativii zodiei Vărsător sunt, cel puțin le începutul săptămânii destul de agasați de persoana iubită care nu încetează să îi tachineze și chestioneze. Sau, dimpotrivă, alți nativi, așa cum vede astrologul ZODIACOOL, sunt departe și au puțin posibilitatea de a comunica cu alesul. Este în natura nativilor să se descurce în orice situație: inventează ei o metodă de a armoniza lucrurile.

Statul acasă este stresant, statul departe de casă este și mai stresant!!! Banii sunt, poate, ceea ce îi neliniștește pe nativi. Copiii cer mai mult decîât pot ei să le ofere. Sau cer pur și simplu prea mult și este momentul să le pună stop. Dar cum?! Este dificil! Sănătatea este ameliorată. Pericolul de a contracta boli care revin sau care se cronicizează s-a redus la jumătate. Acum este bine să urmărească eventuale semnale, Nodul Nord mai stă ceva timp pe casa sănătății, indică precum o busolă problemele, deci luați în seamă, nu neglijați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iunie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.