Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: pentru nativii zodiei Scorpion, statul acasa a fost stipulat foarte categoric odata cu săptămâna 30 martie – 5 aprilie

Și aceasta pentru că nativii zodiei Scorpion au fost în ultima vreme cei mai plimbăreți din tot zodiacul. Foarte greu s-au lăsat duși acasă, simt nevoie încontinuu de conversație, plimbare, mișcare, cu tot ce înseamnă aceasta. Astrologul ZODIACOOL vede în harta săptămânii, pentru acești nativi, un semnal că ei trebuie să se intereseze mai mult de cămin, părinți. Este un fel de a direcționa nativii către rădăcini.

Aceia care sunt plecați departe sunt fie atenționați să se întoarcă, în cazul în care nu au prins rădăcini acolo, în cazul în care tot în țară se simt protejați, fie să își întindă rădăcinile acolo unde sunt și unde au început să se simtă „acasă”. Viața romantică este presărată cu elemente incerte. Ba vor ceva, ba altceva, se schimbă de la o zi la alta, chiar de la o oră la alta. Nativii Scorpion par că iau lucrurile în glumă. Așa cum v-am obișnuit, voi analiza mai multe posibilități.

Unii dintre nativi sunt la începutul unei relații sau chiar înainte de început, când au mai multe posibilități sau au una, dar nu sunt hotărâți dacă este ce vor ei sau nu. Și mai sunt aceia angajați în relații solide care se schimbă de la o oră la alta și doresc altceva, scoțându-și partenerul din pepeni. Dar aceia care sunt singuri și încă mai caută, chiar că nu știu ce vor! Au niște idealuri, dar tot așa, și acestea se schimbă cu o viteză uimitoare.

Nativii pot beneficia de banii partenerilor, de niște credite sau de sume provenite din moșteniri. Din punct de vedere al sănătății, se pot acutiza probleme legate de zona capului. Acestea pot fi mai grave sau de simple migrene, probleme cu dantura, sinuzite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!