Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti au o saptamana 30 martie – 5 aprilie plina de preocupari colective

Aceia dintre nativi care sunt obligați să stea în casă fac tot felul de planuri, muncesc efectiv pentru o problemă care preocupă o mare parte dintre cei din jur. Se dedică altora mai mult decât lor înșiși. În opinia astrologului ZODIACOOL, este un lucru bun acela de a avea veșnic o vedere de ansamblu asupra lucrurilor, de a vedea interesele de grup, și nu acelea personale etc.

Cei care sunt în focul luptei pentru sănătatea populației sunt exact pe vibrația de care au nevoie ca să înțeleagă nevoile și chiar de a reuși pe undeva să intuiască dintre acestea. Nu sunt exagerări, nativii Pești chiar au această abilitate, în general sunt empatici și la această calitate se adaugă un fel de viziune generală. Banii nu sunt de obicei în centrul preocupărilor nativilor Pești. Dar de data aceasta există semnale că nativii au parte de niște vești bune.

Niște plăți se deblochează sau poate vestea că salariul merge și este destul de bun, sau pur și simplu, prin intermediul unor prieteni. Și mai mare este îngrijorarea la începutul săptămânii. Pe la sfârșit veștile sunt bune, mai ales de la locul de muncă. Cu persoana iubită au o conversație foarte ciudată: pe de o parte au multe informații care le face placere, dar alesul inimii ține să le aducă aminte de niște datorii mai vechi, că au uitat să facă una și alta, că mai ții minte atunci ce mi-ai zis și așa mai departe.

Din punct de vedere al sănătății, vin din urmă niște afecțiuni care riscă să se cronicizeze. Este vorba de ceva legat de colicist, poate o intervenție care necesita mai multă atenție și nativii au neglijat să urmeze toate recomandările cu privire la recuperare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.