Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: perioada 30 martie-5 aprilie le aduce nativilor Gemeni obligatia de a transforma in stiinta revelatiile pe care le-au primit in ultima vreme

Ce înseamnă acest lucru? Știu că vi se pare ușor fantastic sau mult fantastic, dar nu este deloc așa. În ultima perioadă, câreva luni ca ordin de mărime, o parte dintre nativi au descoperit în ei niște calități de care doar bănuiau că sunt acolo. Sau, o altă parte dintre nativi au descoperit ceva care până acum a stat ascuns. Ei bine, acum ceva îi împinge către folosirea acestor elemente. Nativii trebuie să evolueze și, în această săptămână, vor găsi raspuns la această întrebare: la ce mi-a folosit tot prin ce am trecut până de curând?

Semnalele sunt destul de explicite, nu vă impacientați că va fi ceva de neînțeles. Banii! Valorile! Nativii Gemni au avut o perioadă în care banii nu au constituit o problemă, dar i-au preocupat. Atât administrarea sumelor pe care le aveau, cât și noi posibilități de câștig. Specific acestei săptămâni, în opinia astrologului ZODIACOOL, este o problemă cu prietenii care fie că invidiază nativii pentru orice reușită materială, fie au bani să le returneze și „uită” acest aspect, fie pun bețe în toate în derularea unor activități care aduc bani.

Nu este o săptămână foarte romantică. Lucrurile merg într-o rutina. Depinde de rutină! Pentru acei nativi care sunt acum într-o relație stabilă, lucrurile merg fără probleme. Pentru acei nativi care sunt singuri, din păcate nu este acea săptămână în care să își întâlnească alesul.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Gemeni pot să aibă probleme legate de articulații, în special genunchii, și de colicist. Acestea apar din cauză că nu folosesc experiențele din trecutul apropiat pentru evoluție și continuă să se lamenteze!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.