Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal si previziuni astrologice pentru toate zodiile: in perioada 30 martie-5 aprilie suntem preocupati de sanatate

Această săptămână este foarte interesantă. Domeniile ocupate de planete în această săptămână sunt trei: domeniul resurselor (Jupiter, Pluton, Marte și Saturn), domeniul casei, căminului, locației (Mercur, Neptun și Soare) și domeniul sănătății (Venus și Luna). Mai există un domeniu, mai modest, cu o singură planetă, dar foarte importantă pentru zilele pe care le trăim: Uranus, în domeniul creativității.

Oamenii sunt preocupați de sănătate, este evident. Pentru acest domeniu aduc toate resursele materiale, dar și personale de care dispun. Cu un Speliu pe domeniul resurselor materiale poate că ar trebui să ne uităm mai atent și să orientam o parte din această energie a patru planete, către casa a VIII-a, domeniul morții și renașterii. Știu că sună cam aiurea să pronunți cuvântul „moarte”  în aceste zile, dar astrologul ZODIACOOL vă atrage atenția asupra celui de-al doilea cuvânt: renaștere.

Ficăruia dintre noi are datoria să schimbe ceva. Este vorba de o transformare de tipul moarte-renaștere, o transformare inițiatică. Ce înseamnă? O transformare de anvergura aceasta poate fi un dar, cu condiția ca fiecare dintre noi să accepte să renunțe la ceva. Într-un astfel de aspect nu își au locul atașamentele, obiceiurile păguboase, orice menit pune piedici și să nu lase noul să se dezvolte așa cum trebuie.

Să nu uităm nicio clipă ca avem un Uranus în Taur! Vom avea parte de noutate în domeniul material. Implicațiile economice ale crizei nu trebue să ne sperie. Vom găsi resursele necesare, vom fi geniali și ne vom descurca pentru a repune economia pe picioare. Dar subliniez elementul de NOUTATE! TRANSFORMAREA care presupune renunțare la trecut, privirea către viitor.

Să privim cu încredere și la acel Venus din domeniul sănătății. Oare conjuncția Jupiter-Pluton de la sfârșitul săptămânii ne va aduce cu adevărat acei învățători de care avem nevoie ca să ieșim cât mai puțin șifonați din această situație cu totul și cu totul nouă? Și așa cum se vede, această săptămînă ne arată cumva, ne dă primele semne cu privire la ce dorește de la noi viitorul, de la fiecare dintre noi, în funcție de zodiac și de ascendentul pe care îl are în harta natală.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.