Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: desi viata de zi cu zi le cere nativilor Varsator prezenta in lume, acestia, in saptamana 29 iunie-05 iulie, se retrag din nou

Nativii nu mai simt nevoia de companie, nu mai simt nevoia de activitate în lume. Sunt retrași cu totul și cu totul. Nu doresc decât solitudine, meditație, introspecție. Și-au amintit de momentele de rettagere din lunile care au trecut și au sentimentul că nu s-au recuperat, emoțional mai ales, dar și mental, și chiar fizic, și că trebuie să se adune, ei cu ei, din nou. Încă nu au fost pregătiți să iasă în lume? Au avut necazuri și de aceea s-au retras din nou?

Nu e chiar așa, nu au pățit nimic grav, nu se întâmplă, pentru cea mai mare parte dintre nativi, nimic grav, aceasta în cazul în care își urmează chemarea și stau cuminți o perioadă. Să nu se înțeleagă greșit, a se retrage nu înseamnă să plece în munți și să se ascundă în peșteri! Momentele de rugăciune, de visare efectic, de comunicare cu Dumnezeu, comunicarea aceea din suflet, directă, adevărată, sunt suficiente pentru a îndeplini ceea ce li se cere acum nativilor.
Nativii sunt îndrăgostiți! Măcar o parte dintre aceștia iubesc cu pasiune și sunt cu adevărat fericiți.

În casa lor este o atmosferă plăcută, își oferă, împreună cu persoana iubită, cine romantice și mic dejunuri mai romantice. Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor să savureze din plin plinătatea sentimentelor față de persoana iubită, momentele de retragere, atmosfera de acasă. În cazul în care se încrâncenează să rezolve acum probleme, pot avea serioase probleme de sănătate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.