Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Taur, in saptamana 29 iunie-05 iulie, au parte de o revolutie morala si intelectuala

Tot ce credeau că știu, toate preceptele pe care și le-au construit până acum, toată morala și cunoașterea le este acum răscolită. Nu e vorbă, așa a fost tot anul acesta. Acum însă îngrijorarea nativilor este că au sentimentul că nu mai știu nimic. Sau nimic din ceea ce știu nu le este de mare folos. Este un fel de „La ce bun?” pe toate planurile. Criza de ideal, lipsa de țintă sunt și mai grave!

Astrologul ZODIACOOL dorește să îi liniștească pe acești nativi. Lucrurile sunt trecătoare. Cunoașterea nu le-o ia nimeni și tot ce au acumulat până acum, tot ce le-a conturat un traseu în viață este prezent. Numai că nativii au niște lucruri pe care le-au omis sau care nu au fost suficient aprofundate. Au dorit și au aranjat o călătorie care nu s-a materializat. Poate acum este momentul să reînceapă demersurile. Au dorit să studieze ceva anume și nu au găsit resursele necesare. Acum este momentul să își propună să reia demersul. Lucruri din urmă care trebuie acum rezolvate!

Nativii au o perioadă bună pe plan financiar. Banii vin, nu nemunciți, dar munca le este apreciată și răsplătită. Dar vin exact din zona în care nativii au impresia că lucrurile regresează: ca urmare a unei activități științifice, didactice, interesante. Viața romantică nu pune, în această săptămână, probleme deosebite. Lucrurile merg liniar în relații, aceia dintre nativi care sunt singuri se concentrează și mai tare pe problemele intelectuale și/sau spirituale. Din punct de vedere al sănătății, atenție la migrene sau suferințe legate de zona capului. Acestea pot apărea din grija de bani, grijă nejustificată, mai ales acum.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.