Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion au avut o perioada premergatoare saptamanii 29 iunie-05 iulie de miscare, comunicare si schimb de informatii

Nativii au acumulat informație, au distribuit informație. Acum sunt în situația de a-și evalua cele acumulate și de a încerca să le prelucreze la nivel intelectual, moral și spiritual. Evident că grupul de planete retrograde, Jupiter, Saturn și Pluton, pe care le au nativii Scorpion pe domeniul mișcării și comunicării, nu le dau voie să plece mai departe așa cum sunt acum. Au ceva lipsuri. Au ceva ce au uitat sau care trebuie copletat. Din acest motiv, nativii tind să se ascundă.

Nu este o retragere propriu-zisă, este un fel de stare de căutare a confortului. Nativii simt nevoia să fie protejați de familie. Simt nevoia să se retragă în cuibul lor, unde nu mai doresc să știe de nimeni și nimic. Astrologul ZODIACOOL atrage atenția nativilor că există sume de bani care pot veni din parteneriate, credite sau moșteniri. Comunicarea poate face ca relația cu partenerul de viață să se tensioneze.

Este evident că discuțiile sunt extrem de importante într-un cuplu și de aceea nativii Scorpion sunt invitați să facă tot efortul pentru a menține în această zonă un nivel cât decât mulțumitor. Din punct de vedere al sănătății, nativii se pot aștepta la migrene și aceasta în cazul în care cantitatea de informație pe care o acumulează nu o prelucrează, nu o rafinează.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.