Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac au, in saptamana 29 iunie-5 iulie, energie din plin

Nativii sunt autoritari, vocea lor se aude, sunt luminoși și au un optimism pe care îl au nativii atunci când Soarele le traversează zodia. Le sunt luminate și cele mai întunecoase colțuri, peste tot intră lumina și totul devine ceva mai clar. Singurul lucru care poate atenua acest fenomen este un Mercur retrograd, care face ca rațiunea să funcționeze mai greu sau ma degrabă să funcționeze „în reluare”. Nativii Rac sunt mai puțin mobili, comunicativi. Și atunci când se mișcă, o fac cumva pentru obiective din trecut pe care le au de recuperat.

Din păcate, sau din fericire, partenerii nativilor sunt tot încurcați de retrogradarea planetelor Jupiter, Saturn și Pluton, care îi țin legați de trecut, de reluarea unor strategii și planuri pe care cândva le-au realizat, dar nu s-au materializat. Poate acum este momentul și am spus că poate este un lucru fericit acesta pentru că nativii Rac și cu partenerul, fie că este un partener de afaceri, fie partenerul de viață, au același sens de mers. Cu aceasta am rezolvat și problema vieții romantice: partenerul de cuplu este alături de nativi și viața în doi se desfășoară fără patimi deosebite, dar armonios.
Nu sunt probleme financiare deosebite. Există probleme de comunicare care pot afecta sănătatea nativilor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.