Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Capricorn, in intervalul 29 iunie-05 iulie, se simt restrictionati

Ei care sunt obișnuiți să pună singuri condiții, ei care sunt de obicei cei care sunt cu cronometrul în mână vânând la ceilalți orice întârziere, ei sunt cei vânați de data aceasta. Se întoarce Saturn în domiciliu și vede tot ce nativii nu au realizat, vede unde au întârzieri și semnalează tot. Nativii nu au altă șansă decât să se conformeze și să încerce să recupereze tot ce au omis la un moment dat. Și toate în domeniul personalității!

Sunt răsturnate valori, este pusă la îndoială cunoașterea. Toată această răscolire pune presiune și pe casă, și pe profesie. Nativii nu se simt în pielea lor și, ca urmare, au toate șansele să încurce lucrurile și colo, și colo. Pentru unii dintre nativi există senzația că sunt blocați efectiv. Din păcate, niște sincope se resimt și în domeniul banilor. Nativii au de câteva săptămâni sentimentul că ceva este blocat. Au fost avantajați, și mai sunt 1-2 zile, aceia dintre nativi care au sume de încasat din urmă.

Viața romantică este plină de surprize. Nativii sunt plini de căldură, de iubire pentru partenerul de cuplu. Aceia dintre nativi care au o relație de ceva vreme vor fi surprinși de o cerere în căsătorie. Din punct de vedere al sănătății, astrologul ZODIACOOL este de părere că sunt afecțiuni care se rezolvă cu bine în această perioadă prin metode de aromaterapie, cromoterapie sau terapie cu muzică.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.