Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: ce sunt nativii zodiei Berbec impulsivi, dar ce sunt in aceasta saptamana 29 iunie-05 iulie

Nativii au un Marte care intră hotărât în zodia lor și le dă acele vibrații care le sunt atât de familiare: spirit de inițiativă, curaj, dar și impulsivitate, și dacă nu sunt atenți, agresivitate chiar. Nativii au de ales între a avea reacții necontrolate și între a-și folosi energia fizică în mișcare, sport, muncă fizică, amor. Nativii au de orientat energia de care beneficiază spre viața profesională. Aici lucrurile nu stau foarte bine. Planetele Jupiter, Saturn și Pluton, planetele care se află acum și influențează domeniul profesional, sunt retrograde. Nativii au de reluat ceva, li se poate părea plictisitor.

Cei care acum simt nevoia să inițieze lucruri, tocmai acum vin din urmă restanțe care trebuie recuperate. Dar o orientare corectă a energiilor către lucruri din trecut care acum revin cu mari șanse de rezolvare pot aduce beneficii foarte serioase. Banii sunt cheltuiți pe obiecte sau acțiuni destul de extravagante, acasă. Viața romantică este invadată de poblemele de serviciu care nu le lasă nativilor timp suficient pentru persoana iubită.

Astrologul ZODIACOOL recomandă comunicare! Vorbiți cu partenerul de cuplu. Explicați-i, poate chiar îi face plăcere să vă împărtășiți din problemele voastre. Din punct de vedere al sănătății, nativii au scăpat de migrene și de riscul de accidente. Nu sunt semnalate probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.