Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: perioada 29 iunie-05 iulie este una in care lumea este orientata mai mult spre activitati de grup

Avem parte de întâlniri cu prietenii, în cadrul unor grupări din care fiacare dintre noi facem parte. Lumea s-a săturat de izolare și este dornică de socializare. Marte a intrat în Berbec. Marte este în domiciliu și asta poate să facă lumea ceva mai impulsivă sau și mai puternică. Lumea este plină de nervi, de energie fizică și în cazul în care această energie nu este bine orientată se poate ajunge la situații dramatice. Sunt lucruri care au rămas în urmă și nativii, de orice semn, doresc din tot sufletul să le recupereze.

Metodele de comunicare sunt foarte ingenioase. Fiecare dintre noi poate încerca, de exemplu, telepatia. Toți nativii au parte de neplăceri, stagnări, de o stare de nemulțumire pe care le-o conferă acest grup de planete retrograde. Uităm, reluăm lucruri care au fost cândva stabilite într-un fel anume, după anumite criterii și constatăm că acestea nu mai sunt valabile. Nu este o perioadă rea, este o perioadă în care trebuie să aruncăm o privire spre trecut.

Ceva am uitat, ceva trebuie îmbunătățit. Astrologul ZODIACOOL vă sugerează să nu vă pierdeți vremea cu chestiuni noi, cu proiecte noi. Spiritul de inițiativă pe care îl aduce acest Marte în domiciliu îndreptați-l spre recapitulare, reconstrucție, reluare.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.