Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu sunt vedetele săptămânii 29 Iulie-4 August. În prima parte a acestui interval, Luna se află pe casa a XII-a, a psihicului, a legăturii

cu lumea de dincolo, a nemulțumirilor și a depresiei, așadar există posibilitatea în prima parte a intervalului analizat să apară în viața voastră niște situații mai complexe, care au fost evitate posibil cel puțin trei, șase luni și acestea să vizeze în mod special partenerul sau o persoană ce a avut un caracter decisiv în viața voastră, fiind implicată în ultimii doi, trei ani.

Există probabilitatea de a ieși la suprafață niște informații pe care nu le-ați știut în trecut, să le descoperiți din întâmplare și să vă destabilizeze, întrucât la mijloc este vorba de bani, de principii, de viață, de corectitudine, de adevăr.

Leii se mai bucură până pe 1 August, când Mercur revine la mers direct, de posibilitatea de a elucida tot ceea ce este misterios în viața lor și chiar să se îndrepte spre o activitate nouă, foarte îndrăzneață din punct de vedere profesional, care este posibil chiar să le aducă profit pentru următorii șapte ani.

Faza de Lună Nouă din data de 1 August vizează toate domeniile vieții, aici ne referim și la sentimente și la bani și la investiții, loc de muncă. Pentru majoritatea Leilor aceasta va avea conotație în special pe partea de carieră, întrucât va face o cuadratură cu Uranus din casa profesiei și vă va ajuta să vedeți că meritați mai mult, că valorați mai mult.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a căuta noi oportunități, de a merge la interviuri, de a vă cere drepturile acolo unde este cazul și de a-i confrunta pe cei care consideră că nu sunteți chiar atât de pregătiți pentru a obține anumite privilegii.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL în această săptămână vă recomandă să fiți mai toleranți cu partenerul. Veți avea tendința să fiți prea direcți, prea încăpățânați, geloși, prea orgolioși în a recunoaște că la un moment dat ați greșit cu ceva față de cel drag.

În relația cu rudele, cu copiii, aș zice că pe weekend sunt șanse mai mari de a petrece timp cu ei, posibil chiar de a face anumite cheltuieli mai mari, tocmai pentru a satisface unele plăcere ale acestora.

În această săptămână cuvântul cheie este noutatea și ar fi indicat să mizați pe ea și să vă ascultați rațiunea mai mult decât sufletul, deoarece va fi cheia voastră salvatoare pentru următorii șapte ani, în special pe direcția carieră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.