Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni în prima parte a săptămânii, 29-31 Iulie, vor avea parte de tranzitul Lunii prin casa banilor, ceea ce este un element benefic,

întrucât va aduce posibilitatea de a rezolva unele chestiuni financiare ce sunt active în viața voastră de aproximativ două, trei săptămâni.

În plus, aceasta se va suprapune la finele lui 31 Iulie peste acel Mercur Retrograd, care este și guvernatorul vostru și care vă va confirma faptul că tot ceea ce ați ales sau pe decizia pe care ați mizat, de noutate, de schimbare în luna Iulie, acum se culeg și roadele.

Veți fi oamenii potriviți la locul potrivit pe partea financiară. Dacă aveți de semnat un contract, dacă vi se propune o afacere, dacă conștientizați că meritați mai mult, acum este momentul vostru de a spune „da”. De ce nu, chiar după data de 1 August, când va avea loc acea Lună Nouă pe casa contractelor, a semnărilor, veți trece la un alt nivel.

Dacă colaborările voastre din ultimii 9 ani, maximum 12 ani nu mai funcționează, această săptămână poate să aducă totuși decizia radicală pe care tot o creionați, o dezvoltați, o gândiți de șase luni și, de ce nu, chiar să găsiți o altă alternativă viabilă pentru a face ca lucrurile să funcționeze.

Între 1 și 3 August vă veți rezerva toată atenția unor examene, declarații, drumuri pe care trebuie să le efectuați în scop mai mult profesional și acestea au legătură cu viitorul vostru.

Posibil să fie vorba de obținerea unei aprobări, de susținerea unui examen, de înscrierea la un curs, la o facultate. Așadar, toate aceste proiecte sunt cu bătaie lungă, de aceea vă recomandăm multă încredere, răbdare, întrucât rezultatele vor veni pe parcurs.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL vă recomandă în această săptămână să comunicați mai mult, să discutați cu partenerul nemulțumirile voastre din punct de vedere financiar, întrucât acolo este o problemă.

Dacă veți considera că efortul pe care îl depuneți în relație nu se ridică la același nivel ca al partenerului, ar fi bine să îi spuneți, nu să țineți totul în voi. În caz contrar, pot să apară probleme de sănătate, mai degrabă pe sistemul hormonal. Aici vorbim de tiroidă, care poate fi afectată, iar dacă simțiți că a venit momentul să puneți punct acelei relații, este momentul propice. Aș zice totuși că undeva după 18 August veți face pasul, dar acum începeți să discutați.

Recomandarea pentru nativii Gemeni în această săptămână este să se distreze, să se bucure de viață, să își ia timp liber și pentru ei și, de ce nu, chiar să petreacă alături de prieteni, de frați.

Oricum vor avea parte un eveniment neașteptat, o surpriză undeva în weekend, care vizează fie o călătorie, fie chiar întâlnirea cu unele persoane din trecut, pe care nativii Gemeni nu le-au mai văzut.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.