Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: momentul central al acestei perioade se desfășoară în ziua de 1 August, când va avea loc faza de Lună

Nouă pe semnul Leu, suprapusă peste revenirea la mers direct a lui Mercur, din semnul Rac.

Practic, această Lună Nouă din semnul Leu deschide noi orizonturi, ne face să fim mai receptivi la sentimentele celor din jur, vom dori să împărtășim stările noastre, trăirile noastre alături de cei dragi și, de ce nu, ne vom axa mai mult pe distracție, pe plăcere, pe un mod simplu de a ne relaxa.

Începând cu această zi și până pe 30 August 2019, când va avea loc faza de Lună Nouă în semnul Fecioară, vom avea oportunitatea de a testa ce este mai important în viața noastră, ce ne motivează, ne mobilizează să dăm randamente la un alt nivel.

Loading...

Această săptămână o mai aduce și pe Venus, planeta dragostei, peste Soare, care amplifică tot ceea ce am spus până în această perioada. În prima parte a intervalului analizat, între 29 și 31 Iulie, tranzitul Lunii prin semnul Rac vine să rezolve sau să liniștească apele, unde de la finele lui Iunie 2019 au început să apară tot felul de conflicte.

Aici ne referim în special la acele cazuri în care partenerii au trecut prin perioade agitate, la locul de muncă au fost tot felul de nemulțumiri, amenințări cu demisia, posibil chiar plecări, încercări de a căuta locuri de muncă și, evident, în cele din urmă, pentru cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate, aceste tranzite vin să le rezolve problemele, sau, de fapt, să le arate ce au de învățat din această perioadă.

Ultimul eveniment este de fapt un aspect ce se va menține în următoarele două luni, între karma pozitivă Nodul Nord și Neptun, ce se află în retrogradare, un element de trigonocratie care amplifică stările de nemulțumire, mai ales acolo unde sufletul este împietrit de atât de multă suferință acumulată de prin 2011 și până în momentul prezent.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă centrați mai mult pe ceea ce vă place, să luptați pentru idealurile voastre și, de ce nu, să deveniți mai vocali și mai practici.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.