HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: vin în această săptămână vești extrem de bune pentru nativii Vărsător, în primul rând între 29 Aprilie-1 Mai, Luna se află în

casa banilor, de aceea vedem să aveți parte de un câștig neașteptat, de un cadou, de o atenție/primă substanțială, plus că mai apare oportunitatea de a primi ceea ce este al vostru (bani dintr-un împrumut).

Partea mai puțin plăcută este că trebuie să luați inițiativă pentru a cere ce vă aparține, mai ales că Saturn retrogradează pe 30 Aprilie pe casa a XII-a, generând repulsie, nervozitate, dorința de a vi se face dreptate.

Important este să spuneți ceea ce simțiți. Vor fi și nativi care se vor confrunta pe această schimbare astrală cu probleme de sănătate, cel mai probabil de la un exces de medicamente, dependențe sau recidivarea unei boli. De aceea, pentru aceștia acel surplus financiar se poate cheltui pentru rezolvarea unei probleme medicale.

Pe 3 Mai, Lilith pleacă din semnul vostru, unde a adus numai destabilizare emoțională, scăderea stimei de sine, probleme de imagine în ultimele luni, intrând în Pești, unde va sta până la finele lui Ianuarie 2020. Din această poziție, această tentație vă va determina să faceți orice pentru a câștiga mai bine, chiar încălcând legea, fie cu știrea, fie prin intrarea în anumite capcane generate de așa-ziși prieteni.

Ultimul eveniment important din săptămână are loc în weekend pe semnul Taur, când veți avea parte de energia Lunii Noi pe casa investițiilor. Vedem ca mulți nativi să primească vestea că familia se va mări, că pot intra în posesia unei moșteniri, că le revine o cotă/parte dintr-un bun.

Pe partea sentimentală, Marte din casa iubirii, în opoziție cu Jupiter retrograd, aduce multe stări de tensiune, irascibilitate, intrigi și chiar tentații de moment (aventuri) ce vă pot complica viața, întrucât pot să apară în decursul anului poze, filmulețe, înregistrări cu voi în ipostaze nu tocmai plăcute la acel moment.

De aceea, astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să fiți vigilenți în ceea ce faceți și mai ales cu cine, deoarece se creează un context vicios, care vă poate arăta o față extrem de ascunsă a celor din jur, în care aveți încredere.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.