HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: vin în această săptămână vești extrem de bune pentru nativii Vărsător, în primul rând între 29 Aprilie-1 Mai, Luna se află în

casa banilor, de aceea vedem să aveți parte de un câștig neașteptat, de un cadou, de o atenție/primă substanțială, plus că mai apare oportunitatea de a primi ceea ce este al vostru (bani dintr-un împrumut).

Partea mai puțin plăcută este că trebuie să luați inițiativă pentru a cere ce vă aparține, mai ales că Saturn retrogradează pe 30 Aprilie pe casa a XII-a, generând repulsie, nervozitate, dorința de a vi se face dreptate.

Important este să spuneți ceea ce simțiți. Vor fi și nativi care se vor confrunta pe această schimbare astrală cu probleme de sănătate, cel mai probabil de la un exces de medicamente, dependențe sau recidivarea unei boli.  De aceea, pentru aceștia acel surplus financiar se poate cheltui pentru rezolvarea unei probleme medicale.

Loading...

Pe 3 Mai, Lilith pleacă din semnul vostru, unde a adus numai destabilizare emoțională, scăderea stimei de sine, probleme de imagine în ultimele luni, intrând în Pești, unde va sta până la finele lui Ianuarie 2020. Din această poziție, această tentație vă va determina să faceți orice pentru a câștiga mai bine, chiar încălcând legea, fie cu știrea, fie prin intrarea în anumite capcane generate de așa-ziși prieteni.

Ultimul eveniment important din săptămână are loc în weekend pe semnul Taur, când veți avea parte de energia Lunii Noi pe casa investițiilor. Vedem ca mulți nativi să primească vestea că familia se va mări, că pot intra în posesia unei moșteniri, că le revine o cotă/parte dintr-un bun.

Pe partea sentimentală, Marte din casa iubirii, în opoziție cu Jupiter retrograd, aduce multe stări de tensiune, irascibilitate, intrigi și chiar tentații de moment (aventuri) ce vă pot complica viața, întrucât pot să apară în decursul anului poze, filmulețe, înregistrări cu voi în ipostaze nu tocmai plăcute la acel moment.

De aceea, astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să fiți vigilenți în ceea ce faceți și mai ales cu cine, deoarece se creează un context vicios, care vă poate arăta o față extrem de ascunsă a celor din jur, în care aveți încredere.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.