HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: ce poate fi mai bine într-o perioadă a concediilor decât vizite la rude, deplasări, relaxare?! Nativii Scorpion vor fi cei mai

avantajați în această săptămână luminată pe partea iubirii și a distracției.Este adevărat că Saturn retrogradează pe 30 Aprilie în casa discuțiilor, a examenelor, dar momentan nu vă deranjează acest tranzit.

Ba mai mult, vă ajută să vă exteriorizați trăirile față de frații/rudele care doresc să se implice în viața voastră, mai mult cu forța. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați orice tip de împrumut oferit celor ce par acum fără speranță.

Există șanse mari ca acei bani să nu se mai întoarcă prea curând în buzunarele voastre. Dacă veți semna un contract în această săptămână, ideal ar fi să cereți părerea unui specialist, există riscul de a vă asuma prea multe responsabilități, care vă pot afecta libertatea în timp.

Intrarea lui Lilith pe 3 Mai, în casa iubirii, a tentațiilor, provocărilor pentru următoarele 9 luni, este o grea încercare pentru relațiile ce sunt construite în timp, dar care se confruntă acum cu o stare de plafonare, deoarece Scorpionii vor fi expuși tentațiilor amoroase în următoarele luni, existând predispoziția să concepeți copii în relații complicate.

Partea bună este că o să vă bucurați de viață, o să fiți deschiși la tot ce implică distracție, deplasări, timp liber petrecut alături de persoane noi. Există șanse de peste 70-80% ca unii nativi să se îndrăgostească până la finele lui Noiembrie 2019 de persoane de la locul de muncă.

Să nu uităm de faptul că pe 5 Mai are loc faza de Lună Nouă pe casa casătoriei, acolo unde se află Uranus, ce acum începe să impună noi reguli pe plan sentimental.

Scorpionii vor fi supuși de Univers la tot felul de provocări afective, care vor conduce în următorii ani la oficializare, stabilizare, schimbarea abordării față de ceilalți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.