HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: ce poate fi mai bine într-o perioadă a concediilor decât vizite la rude, deplasări, relaxare?! Nativii Scorpion vor fi cei mai

avantajați în această săptămână luminată pe partea iubirii și a distracției.Este adevărat că Saturn retrogradează pe 30 Aprilie în casa discuțiilor, a examenelor, dar momentan nu vă deranjează acest tranzit.

Ba mai mult, vă ajută să vă exteriorizați trăirile față de frații/rudele care doresc să se implice în viața voastră, mai mult cu forța. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați orice tip de împrumut oferit celor ce par acum fără speranță.

Există șanse mari ca acei bani să nu se mai întoarcă prea curând în buzunarele voastre. Dacă veți semna un contract în această săptămână, ideal ar fi să cereți părerea unui specialist, există riscul de a vă asuma prea multe responsabilități, care vă pot afecta libertatea în timp.

Loading...

Intrarea lui Lilith pe 3 Mai, în casa iubirii, a tentațiilor, provocărilor pentru următoarele 9 luni, este o grea încercare pentru relațiile ce sunt construite în timp, dar care se confruntă acum cu o stare de plafonare, deoarece Scorpionii vor fi expuși tentațiilor sexuale în următoarele luni, existând predispoziția să concepeți copii în relații complicate.

Partea bună este că o să vă bucurați de viață, o să fiți deschiși la tot ce implică distracție, deplasări, timp liber petrecut alături de persoane noi. Există șanse de peste 70-80% ca unii nativi să se îndrăgostească până la finele lui Noiembrie 2019 de persoane de la locul de muncă.

Să nu uităm de faptul că pe 5 Mai are loc faza de Lună Nouă pe casa casătoriei, acolo unde se află Uranus, ce acum începe să impună noi reguli pe plan sentimental.

Scorpionii vor fi supuși de Univers la tot felul de provocări afective, care vor conduce în următorii ani la oficializare, stabilizare, schimbarea abordării față de ceilalți.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi
Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.