HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii le aduce aminte nativilor Săgetător de copilărie, de vechile obiceiuri moștenite de la rude. Luna între 29

Aprilie-1 Mai este plasată pe casa a IV-a, ceea ce ne indică faptul că o să vă petreceți mai mult timp acasă, așteptând prieteni/copii în vizită.

În plus, veți avea parte de vești noi care vă vor bucura, posibil să vi se comunice un eveniment ce va avea loc în această vară (nuntă, botez etc.).

Vor fi și Săgetători care vor simți tristețe în suflet, deoarece o persoană mai în vârstă din familie trece prin momente de suferință, din cauza unei boli ce a apărut în ultimele luni.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează în casa banilor, alături de Pluton retrograd și Nodul Sud, ceea ce poate să complice pentru o perioadă situația voastră financiară, aducându-vă oportunitate, mai de voie, mai de nevoie o să căutați un loc nou de muncă, poate chiar în afara granițelor.

Loading...

Dacă aveți probleme cu legea din cauza problemelor financiare, atunci această retrogradare vine să vă arate dimensiunile reale ale problemei, de aceea o să începeți să luați măsuri din Mai-Iunie 2019. Asocierile/colaborările după 30 Aprilie vor începe să pună probleme, să vă atragă atenția, urmând ca în curând să înceteze sau să fie reanalizate.

Un alt element ce vă va da multe dureri de cap reprezintă intrarea lui Lilith în Pești, pentru următoarele 9 luni, perioadă în care o să doriți să vindeți un bun ce ține de familie, însă vă va fi greu, deoarece la mijloc este vorba de multe complicații legale.

În plus, vor ieși la suprafață între Septembrie-Octombrie 2019 tot felul de secrete ce sunt ascunse de mulți ani de membri ai familiei (frați nelegitimi, adulter, acte false pe proprietăți etc.)

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă păstrați calmul în urma discuțiilor ce vor avea loc mai ales între 3-5 Mai, deoarece există riscul să deveniți violenți verbal, amenințând persoane care vă pot face rău în următoarea perioadă.

Pe partea sentimentală, urmează în această săptămână să aveți parte de confirmări cu privire la modul în care rudele celui drag vă apreciază sau nu. Dacă sunteți implicați în relații care nu mai funcționează, pe fondul unor probleme financiare de care aveți parte, veți ajunge la ruptură.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.