HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii le aduce aminte nativilor Săgetător de copilărie, de vechile obiceiuri moștenite de la rude. Luna între 29

Aprilie-1 Mai este plasată pe casa a IV-a, ceea ce ne indică faptul că o să vă petreceți mai mult timp acasă, așteptând prieteni/copii în vizită.

În plus, veți avea parte de vești noi care vă vor bucura, posibil să vi se comunice un eveniment ce va avea loc în această vară (nuntă, botez etc.).

Vor fi și Săgetători care vor simți tristețe în suflet, deoarece o persoană mai în vârstă din familie trece prin momente de suferință, din cauza unei boli ce a apărut în ultimele luni.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează în casa banilor, alături de Pluton retrograd și Nodul Sud, ceea ce poate să complice pentru o perioadă situația voastră financiară, aducându-vă oportunitate, mai de voie, mai de nevoie o să căutați un loc nou de muncă, poate chiar în afara granițelor.

Dacă aveți probleme cu legea din cauza problemelor financiare, atunci această retrogradare vine să vă arate dimensiunile reale ale problemei, de aceea o să începeți să luați măsuri din Mai-Iunie 2019. Asocierile/colaborările după 30 Aprilie vor începe să pună probleme, să vă atragă atenția, urmând ca în curând să înceteze sau să fie reanalizate.

Un alt element ce vă va da multe dureri de cap reprezintă intrarea lui Lilith în Pești, pentru următoarele 9 luni, perioadă în care o să doriți să vindeți un bun ce ține de familie, însă vă va fi greu, deoarece la mijloc este vorba de multe complicații legale.

În plus, vor ieși la suprafață între Septembrie-Octombrie 2019 tot felul de secrete ce sunt ascunse de mulți ani de membri ai familiei (frați nelegitimi, adulter, acte false pe proprietăți etc.)

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă păstrați calmul în urma discuțiilor ce vor avea loc mai ales între 3-5 Mai, deoarece există riscul să deveniți violenți verbal, amenințând persoane care vă pot face rău în următoarea perioadă.

Pe partea sentimentală, urmează în această săptămână să aveți parte de confirmări cu privire la modul în care rudele celui drag vă apreciază sau nu. Dacă sunteți implicați în relații care nu mai funcționează, pe fondul unor probleme financiare de care aveți parte, veți ajunge la ruptură.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 10 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.