HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: săptămâna luminată aduce nativilor Leu multe trăiri interioare, acestea, evident, vor oscila de la o oră la alta, având în vedere

faptul că vom avea parte de 3 evenimente astrale în acest interval analizat. Important este că o să faceți față acestor provocări ce vin spre voi, în special pe direcția sentimentală/profesională.

O parte dintre nativii care nu se confruntă cu probleme pe aceste sectoare menționate vor resimți influxul astral pe partea de sănătate, deci tot se localizează undeva energia cosmică.

Între 29 Aprilie-1 Mai, Luna tranzitează casa misterelor, secretelor, viciilor, ceea ce poate să se materializeze prin conștientizarea a ceea ce nu este corect/normal/logic în viața voastră, mai ales dacă ați făcut în ultima vreme compromisuri pe segmentul afectiv.

Există predispoziția pentru cei care sunt prinși în relații complicate să fie prinși în acest interval de tentația unei relații complicate/extraconjugale, ce poate să aducă pe moment pasiune/instinct amoros/provocare, însă în timp să distrugă și ceea ce este stabil în viața voastră.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează în casa muncii și a renașterii, până la finele lui Septembrie 2019, ceea ce poate să complice și mai mult starea de tensiune de la locul de muncă. Ideal ar fi să stabiliți noi priorități pe plan profesional, doar așa o să reușiți să scăpați de stresul acumulat în ultimele luni, în caz contrar lucrurile se vor complica.

Pe partea de sănătate, pot să apară probleme ale sistemului osos (de la prea multe responsabilități), sistemului nervos (dorința de evadare, depresii), probleme cu dependențele (alcool, droguri, amor etc.)

Cert este că 2019 este cel mai greu an din ultimii 29-30 pe partea de sănătate, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să vă păstrați mintea întru-un echilibru, pe logică și credință.

Intrarea lui Lilith pe 3 Mai, în Pești, pentru următoarele 9 luni, complică și mai mult lucrurile pe sfera sentimentală, deoarece există posibilitatea de a afla unele secrete despre partener/copii/rude/ comploturi de la o moștenire.

Dacă veți trece prin accidente grave la locul de muncă, generate de neatenție, Lilith din această poziție poate să aducă complicații în timpul intervențiilor chirugicale (moarte clinică). Evident, cei mai avantajați Lei de acest context astral vor fi cei care au tangență cu partea de spiritualitate, deoarece vor primi daruri de a simți/intui mai mult.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce noi idei pe partea profesională, poate chiar începerea unui loc nou de muncă. Dacă sunteți pe cont propiu, veți cunoaște oameni noi, care vor dori să colaboreze cu voi. Faptul că acest surplus astral se suprapune peste Uranus, intrat recent în Taur, va conduce în următoarele 28 de zile la o nouă viziune asupra profesiei.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să dați curs intuiției, doar așa o să intrați pe acest nou val de energie. Ar fi bine să nu comunicați tot ceea ce simțiți celor din jur, în această perioadă sunteți înconjurați de oameni care știu că sunteți vulnerabili, de aceea doresc să profite de voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.