HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni, săptămâna luminată aduce multe stări interioare de oscilație, nemulțumire, singurătate, apatie, poate chiar

depresie dacă sunteți singuri. Între 29 Aprilie-1 Mai, vedem să fiți preocupați de partea profesională.

Poate o să petreceți timpul liber alături de colegii de muncă sau o să vă focusați pe rezolvarea unui proiect ce nu a fost finalizat la serviciu. Chiar dacă nu vă încântă faptul că o să munciți de Paști, o să vă simțiți mai relaxați, deoarece vă umpleți timpul cu ceva util.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează pe casa a VIII-a, a viselor premonitorii, a secretelor, a misterelor și a banilor împrumutați. Dacă aveți de recuperat bani, partea bună este că până la începutul lui Iunie 2019 totul se rezolvă.

Însă problema este de altă natură acum, ea se rezumă la partea sentimentală, pentru că Jupiter retrograd face opoziție cu Marte, pe axa relaționării, suprapunându-se cu această retrogradare ce vă testează psihicul.

Mulți Gemeni vor începe să recunoască faptul că între 2011-2018 au intrat în relații prea repede, fără a ține cont de repercursiuni, de faptul că la un moment dat se vor plafona, că nu vor mai fi atât de toleranți cu cei apropiați. Starea de nemulțumire pe partea afectivă poate să conducă la dispute, certuri, luarea în calcul a unei separări. Totul vedem să se complice pe partea financiară, care este în acest moment în responsabilitatea voastră.

Practic, nativii Gemeni încep să se pună pe primul plan, să arate că ei fac mai multe sacrificii pentru relație, iar în schimb nu primesc mai nimic. Dacă sunteți implicați în relații extraconjugale, care vă țin captiv sufletul, după Mai 2019 o să fie predipoziție de ruptură.

Faza de Lună Nouă de pe casa a XII-a, din 5 Mai, accentuează aceste stări, de aceea șansele de a vă manifesta nemulțumirea sunt mari. Furia poate să vă aducă dezechilibre pe câmpul energetic, care vor conduce în final la probleme în corpul fizic, pe sistem nervos, digestiv, circulator.

Cei care sunt implicați în relații toxice, alături de persoane agresive, manipulatoare sau pe interes vor avea parte de scene agresive verbal.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să folosiți acest potențial astral pentru a vă concepe un plan pentru următoarele 5-6 luni, ce poate să surprindă schimbări radicale.

Totul va pleca de la disciplină, de la implicarea voastră 100% în ceea ce faceți, în caz contrar nimic nu se va rezolva, ba din contra, se va localiza pe sănătate, ducând anul viitor, între Mai-Octombrie, atât la probleme grave, cât și la intervenția Universului direct în destinul vostru.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.