HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni, săptămâna luminată aduce multe stări interioare de oscilație, nemulțumire, singurătate, apatie, poate chiar

depresie dacă sunteți singuri. Între 29 Aprilie-1 Mai, vedem să fiți preocupați de partea profesională.

Poate o să petreceți timpul liber alături de colegii de muncă sau o să vă focusați pe rezolvarea unui proiect ce nu a fost finalizat la serviciu. Chiar dacă nu vă încântă faptul că o să munciți de Paști, o să vă simțiți mai relaxați, deoarece vă umpleți timpul cu ceva util.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează pe casa a VIII-a, a viselor premonitorii, a secretelor, a misterelor și a banilor împrumutați. Dacă aveți de recuperat bani, partea bună este că până la începutul lui Iunie 2019 totul se rezolvă.

Loading...

Însă problema este de altă natură acum, ea se rezumă la partea sentimentală, pentru că Jupiter retrograd face opoziție cu Marte, pe axa relaționării, suprapunându-se cu această retrogradare ce vă testează psihicul.

Mulți Gemeni vor începe să recunoască faptul că între 2011-2018 au intrat în relații prea repede, fără a ține cont de repercursiuni, de faptul că la un moment dat se vor plafona, că nu vor mai fi atât de toleranți cu cei apropiați. Starea de nemulțumire pe partea afectivă poate să conducă la dispute, certuri, luarea în calcul a unei separări. Totul vedem să se complice pe partea financiară, care este în acest moment în responsabilitatea voastră.

Practic, nativii Gemeni încep să se pună pe primul plan, să arate că ei fac mai multe sacrificii pentru relație, iar în schimb nu primesc mai nimic. Dacă sunteți implicați în relații extraconjugale, care vă țin captiv sufletul, după Mai 2019 o să fie predipoziție de ruptură.

Faza de Lună Nouă de pe casa a XII-a, din 5 Mai, accentuează aceste stări, de aceea șansele de a vă manifesta nemulțumirea sunt mari. Furia poate să vă aducă dezechilibre pe câmpul energetic, care vor conduce în final la probleme în corpul fizic, pe sistem nervos, digestiv, circulator.

Cei care sunt implicați în relații toxice, alături de persoane agresive, manipulatoare sau pe interes vor avea parte de scene agresive verbal.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să folosiți acest potențial astral pentru a vă concepe un plan pentru următoarele 5-6 luni, ce poate să surprindă schimbări radicale.

Totul va pleca de la disciplină, de la implicarea voastră 100% în ceea ce faceți, în caz contrar nimic nu se va rezolva, ba din contra, se va localiza pe sănătate, ducând anul viitor, între Mai-Octombrie, atât la probleme grave, cât și la intervenția Universului direct în destinul vostru.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.