HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: zilele libere aduse de sărbătoarea Paștelui vor aduce nativilor Fecioară ocazia de a discuta serios cu partenerul/copiii despre viitor.

Între 29 Aprilie-1 Mai veți avea tranzitul Lunii prin Pești, pe casa asocierilor, ceea ce ne indică faptul că veți petrece sărbătorile alături de rude/prieteni.

Chiar dacă în ultima perioadă au mai fost tensiuni generate de împărțirea unui bun (moștenire) sau asumarea de către voi a unor probleme ce apasă o persoană dragă, veți avea parte de satisfacții sufletești, deoarece veți vedea un vis împlinit.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează pe casa iubirii/copiilor/nepoților, de aceea vedem ca până la finele lui Septembrie 2019 să reușiți să treceți la un alt stadiu în relații (oficializare, mutare, copii).

Loading...

Dacă sunteți singuri, acest interval de 5 luni vă aduce șansa să întâlniți persoane ce au o legătură karmică față de voi, din viețile anterioare, de aceea o să simțiți că iubiți profund, vă veți deschide sufletul față de astfel de trăiri, care, evident, vor aduce și nemulțumiri, întrucât ele vin să vă arate unde mai aveți de lucrat pe partea sentimentală.

Avantajați de acest tranzit vor fi Fecioarele care prestează activități artistice, creative, cu publicul, deoarece se vor inspira din realitate, transpunând în practică ceea ce văd.

Pe 3 Mai, Lilith intră în casa căsătoriei, pentru următoarele 9 luni, ceea ce poate să fie la început un element benefic, deoarece o să fiți mai dezinvolți, mai relaxați, detașați, însă în timp veți simți necesitatea de a pune punct unor relații care nu vă aduc niciun beneficiu.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți atenți la relațiile extraconjugale/ tentații/secretele pe care le ascundeți din ultimii 29-30 de ani, pentru că ele vor ieși la suprafață. Dacă acum considerați că nu ați fi în stare să îl faceți pe cel drag să sufere, după acest tranzit, când o să vă analizați deciziile, s-ar putea să fiți de altă părere.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai vă cere să fiți mai focusați pe planurile voastre, pe studiu, pe dorința de a evolua pe partea profesională/spirituală.

Multe Fecioare vor fi tentate să accepte o ofertă de muncă din alt loc (oraș, stat, continent), deoarece vor să fugă de o suferință ce o simt pe linia afectivă.

Capitolul sănătate nu aduce probleme majore în acest interval, poate doar între 1-3 Mai, vă veți confrunta cu stări de indispoziție, dureri de cap, migrene, probleme stomatologice etc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.