HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: zilele libere aduse de sărbătoarea Paștelui vor aduce nativilor Fecioară ocazia de a discuta serios cu partenerul/copiii despre viitor.

Între 29 Aprilie-1 Mai veți avea tranzitul Lunii prin Pești, pe casa asocierilor, ceea ce ne indică faptul că veți petrece sărbătorile alături de rude/prieteni.

Chiar dacă în ultima perioadă au mai fost tensiuni generate de împărțirea unui bun (moștenire) sau asumarea de către voi a unor probleme ce apasă o persoană dragă, veți avea parte de satisfacții sufletești, deoarece veți vedea un vis împlinit.

Pe 30 Aprilie, Saturn retrogradează pe casa iubirii/copiilor/nepoților, de aceea vedem ca până la finele lui Septembrie 2019 să reușiți să treceți la un alt stadiu în relații (oficializare, mutare, copii).

Dacă sunteți singuri, acest interval de 5 luni vă aduce șansa să întâlniți persoane ce au o legătură karmică față de voi, din viețile anterioare, de aceea o să simțiți că iubiți profund, vă veți deschide sufletul față de astfel de trăiri, care, evident, vor aduce și nemulțumiri, întrucât ele vin să vă arate unde mai aveți de lucrat pe partea sentimentală.

Avantajați de acest tranzit vor fi Fecioarele care prestează activități artistice, creative, cu publicul, deoarece se vor inspira din realitate, transpunând în practică ceea ce văd.

Pe 3 Mai, Lilith intră în casa căsătoriei, pentru următoarele 9 luni, ceea ce poate să fie la început un element benefic, deoarece o să fiți mai dezinvolți, mai relaxați, detașați, însă în timp veți simți necesitatea de a pune punct unor relații care nu vă aduc niciun beneficiu.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți atenți la relațiile extraconjugale/ tentații/secretele pe care le ascundeți din ultimii 29-30 de ani, pentru că ele vor ieși la suprafață. Dacă acum considerați că nu ați fi în stare să îl faceți pe cel drag să sufere, după acest tranzit, când o să vă analizați deciziile, s-ar putea să fiți de altă părere.

Faza de Lună Nouă din 5 Mai vă cere să fiți mai focusați pe planurile voastre, pe studiu, pe dorința de a evolua pe partea profesională/spirituală.

Multe Fecioare vor fi tentate să accepte o ofertă de muncă din alt loc (oraș, stat, continent), deoarece vor să fugă de o suferință ce o simt pe linia afectivă.

Capitolul sănătate nu aduce probleme majore în acest interval, poate doar între 1-3 Mai, vă veți confrunta cu stări de indispoziție, dureri de cap, migrene, probleme stomatologice etc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.