HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: sărbătorile Pascale pentru nativii Berbec aduc relaxare, voie bună, simț de observație, discuții importante despre viitor. Între 29

Aprilie-1 Mai o să vă focusați pe nemulțumirile acumulate în ultimele luni, mai ales pe plan profesional și sentimental. Dacă tot veți avea timp liber, vedem să vă gândiți serios la planurile pentru următorii ani.

Cert este că veți avea o stare de apatie, Luna se află în casa a XII-a, transformându-vă în niște persoane irascibile, care doresc să nu fie deranjate, ceea ce nu se va întâmpla.

Marte, guvernatorul vostru, se află toată săptămâna în opoziție cu Jupiter retrograd, pe case de comunicare. De aceea, vă vedem ripostând pe un ton mai ridical față de cei care v-au încălcat liberul arbitru/principiile de viață.

Între 1-3 Mai starea voastră se schimbă la 180 de grade, totul poate prinde o altă dimensiune, posibil chiar o deplasare să facă acest miracol pentru voi. Dacă veți primi rude în vizită, vedem să fiți surprinși de unele vești. Lilith intră pe 3 Mai în Pești, pentru următoarele 9 luni.

Din această poziție, energia tentațiilor vă îndeamnă să dați curs unor dependențe, provocări psihice ce pot să dăuneze relației de cuplu, comunității.

Berbecii vor avea în următoarele luni stări de depresie, ce vor alterna cu o încercare obsesivă de a găsi fericirea interioară prin diferite mijloace (alcool, amor, droguri, fumat, sporturi extreme etc.)

Ultimul eveniment important al săptămânii surprinde faza de Lună Nouă din semnul Taur, pe data de 5 Mai. Acest surplus astral pune accentul pe nevoile financiare. Dacă aveți bani de returnat, vedem între 3-5 Mai să fiți preocupați de noi mijloace prin care să vă procurați venituri.

Sunt și vești bune în această săptămână, acestea pot veni de la persoane noi, rude din străinătate ce vă propun să colaborați cu ele, să plecați poate în afara granițelor în următoarele 1-2 luni. Cert este că această motivație de a face bani este un lucru bun.

Pe partea sentimentală, vedem să faceți planuri financiare alături de partener, posibil să vă simțiți inferiori într-un anturaj din cauza acestei situații precare.

Dacă veți pleca într-o deplasare, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la trafic/acte/persoane prea dornice să vă ajute, căci la mijloc este Lilith în combinație cu zăpăcitul Marte.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă, de asemenea, să vă alegeți cu grijă cuvintele în această săptămână, deoarece este risc de a pierde anumite relații de prietenie din cauza unor capricii/mofturi/nemulțumiri de moment.
Pe partea de sănătate, Lilith vă va face ca în următoarele 9 luni să vă confruntați cu false simptome a unor boli sau veți fi tratați pe un diagnostic supradimensionat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 10 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.