HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 Aprilie-5 Mai 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul analizat este marcat de 3 evenimente astrologice ce vor avea impact asupra

deciziilor noastre sentimentale. Pe 30 Aprilie, Saturn își începe mișcarea de retrogradare în semnul Capricorn.

Acest tranzit l-a mai efectuat și în 2018, între Aprilie și Septembrie, perioadă în care ne-a făcut să ne acomodăm cu alte percepții despre viață, bani, oameni, societate. De astă dată, fiind în conjuncție cu Pluton retrograd și pedeapsa în viață, ne va fi mult mai greu să descoperim ce se cere de la noi în următoarea perioadă. Partea bună este că tot ce s-a acumulat karmic pe neam, familie, propria persoană acum se cere elucidat/eliberat.

Loading...

Pentru a ne duce și mai mult în eroare, Lilith (tentația, misterul, provocarea, minciuna, șantajul) intră din 3 Mai în Pești. În acest semn al iluziilor, Lilith va aduce multe secrete la suprafață, oamenii se vor implica în colaborări nefaste, în special pe plan financiar (mondial).

Un alt element extrem de tensionat în următoarele 9 luni va fi problema minorităților, a persoanelor cu orientare sexuală diferită și a conflictelor între religii. În toate aceste domenii menționate anterior vom fi doar simpli spectatori, întrucât Lilith va afișa tot ce s-a dezvoltat în ascuns în ultimii 9 ani cu privire la aceste pături sociale.

Ultimul element principal al săptămânii luminate este faza de Lună Plină din 5 Mai 2019, din semnul Taur, ce formează trigon cu tripla conjuncție Saturn retrograd, Pluton retrograd, Nodul Sus, astfel vedem în sfârșit să ne facem curaj să spunem ceea ce avem pe suflete față de cei dragi.

Guvernatoarea evenimentului, Venus, este extrem de stresată în Berbec, ceea ce ne indică faptul că vom face o retrospectivă asupra perioadei 2011-2018, pentru a rupe elementele de acolo, ce ne afectează sufletește.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019, SARPE horoscop chinezesc 2019 BANI
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019
Feng Shui Romania
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
Zodia LEU. Sanatate leu: care sunt organele sensibile pentru Leu
Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.