Horoscop saptamanal 28 Septembrie-4 Octombrie pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 28-4 octombrie, nativii Leu sunt ispititi, li se recomanda prudenta

Perioada 28 septembrie-4 octombrie este una în care nativii Leu sunt prinși între carieră și ceva ce le-ar plăcea să studieze. Este un aspect pe de o parte benefic, dar pe de altă parte foarte periculos.

Factorul care poate să pună nativii Leu de o parte sau de alta a semnificației aspectului este impulsivitatea cu tendință către agresivitate.

Există, pentru aceia dintre nativi care se sfătuiesc cu partenerul de afaceri sau chiar cu partenerul de viață, posibilitatea să găsească acum o activitate care să le ofere o poziție stabilă și plăcută.

Mai există posibilitatea ca ceea ce pare acum a fi plăcut, să fie de fapt o mare ispită și nativii să se trezească ca au renunțat la o slujbă care le oferea stabilitate financiară pentru niște himere.

Nativii zodiei Leu sunt foarte afectați de o dragoste care a venit peste ei dintr-o dată și care i-a cuprins efectiv.

Este vorba de o persoană insistentă care intră în viața nativilor prin trăiri erotice deosebite. Efectiv le ia nativilor mințile.

Există posibilitatea ca acum să se nască o mare poveste de iubire, dar astrologul zodiacool.ro recomandă prudență. Mai ales dacă această relație nu este aceea de acasă. Relația poate să aibă urmări din cele mai dramatice asupra nativilor.

Aceia dintre nativi care au avut probleme de sănătate și care fie nu le-au tratat, fie nu reușeau să găsească adevărata problemă, vor vedea că lucrurile încep să se deblocheze.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 28 Septembrie – 4 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.