Horoscop saptamanal 28 Septembrie-4 Octombrie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in intervalul 28-4 octombrie, nativii Gemeni se confrunta cu situatii stresante

Nativii zodiei Gemeni sunt foarte supărați pe prietenii lor. Au sentimentul că aceștia le ascund ceva și nu regretă nicio clipă să se manifeste ca atare.

Interesant este că supărarea lor este parțial imaginară.

De fapt, nu este chiar potrivit termenul de partial... pentru că este posibil să greșească total. Reacția lor poate fi exagerată.

Este posibil, însă, chiar să li se ascundă ceva, nu foarte important, ceva care poate fi trecut cu vederea.

Reluăm ce am spus săptămâna trecută. Nativii Gemeni s-au bazat pe niște bani împrumut, pe niște bani proveniți dintr-o colaborare, asociere sau chiar de la prietenii care s-au angajat cu această sumă.

Nativii sunt în situația ”delicată„ de a-și revendica această sumă, pe un ton și într-o manieră care nu face decât să tensioneze relația.

Nativii sunt plini de pasiune. Soarele trece prin domeniul iubirii și au devenit mai calzi, mai generoși, mai pasionali.

Totuși, în viața romantică întâmpină acea stare de impulsivitate, de cele mai multe ori gratuită. Este un impuls pe care îl lansează nativii, nici ei nu știu de ce, dacă îi întrebi.

Starea de agitație nu le face bine. Afecțiunile legate de starea de nervi, de nemulțumire mai ales, poate afecta atât de multe și atât de variat, încât sfatul astrologului zodiacool.ro este să vă mențineți o stare emoțională bună.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 28 Septembrie – 4 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!