Horoscop saptamanal 28 Septembrie-4 Octombrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 28-4 octombrie, nativii Balanta sunt in pericol din mai multe puncte de vedere... mare atenție

Nativii zodiei Balanță sunt tentați de prieteni să facă o alianță.

Poate fi vorba de prieteni sau de un grup la care au aderat nativii: club, partid politic, echipă artisitică sau sportivă.

Este foarte posibil ca nativii să fie tentați să gireze cu casa lor un împrumut al unor prieteni. Sau să gireze cu casa o afacere în care niște prieteni îi introduc.

Mare atenție! Afacerea poate fi o mare ispită.

Contractul pe care îl seamnează nativii poate avea tot felul de termeni care sunt mai dificil de sesizat de către un necunoscător în ale dreptului comercial. Toate se pot întoarce împotriva lor.

Prietenii cu care se asociază sunt fie naivi, fie rău intenționați. Practic, ei îndeamnă nativii la o afacere cu risc mare și din care numai au numai de pierdut.

Un flirt cu cineva din grupul de prieteni poate avea efecte dezastruoase asupra relației de căsătorie.

Indiferent dacă nativii sunt cei cărora le fug ochii ori este vorba de partenerul de cuplu, lucrurile stau pe muchie de cuțit.

Din păcate, parteneriatul are foarte mult de pierdut. Este nevoie de multă înțelepciune și de foarte multă răbdare pentru ca mariajul să-și revină.

O anumită afecțiune poate fi tratată cu metode „băbești”. Bazați-vă pe cei de acasă

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 28 Septembrie – 4 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.