Horoscop saptamanal 28 Septembrie-4 Octombrie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: intervalul 28-4 octombrie este pasional si impulsiv

Este acea săptămână pe care v-am promis-o încă din primăvară: intrăm cu planetele care ne-au încercat atât de profund, în mers direct. Ieșim din stagnarea aceasta care ne-a pus răbdarea la grea încercare.

Încă sunt contracte, înțelegeri, tratate care trenează. Mâinile s-au strâns, dar perfectarea este destul de anevoioasă.

După jumătatea perioadei analizate, Saturn intră în mișcare directă. Efectele se resimt începând de săptămâna viitoare așa că, deocamdată să ne înarmăm cu „puțintică răbdare”.

Cu toată răbdarea de care pot da dovadă decidenții noștri de la toate nivelurile, conjuncția pe care Luna Neagră o face cu Marte își spune cuvântul asupra relațiilor de toate felurile.

Se prevede impulsivitate. Trebuie să se țină cont că, într-o relație sunt cel puțin doi, și la ambii funcționează ce am spus mai devreme. Deci nu vă bazați că cel de vizavi. Dați dovadă de înțelegere!

Dincolo de orice, avem un Marte în trigon cu Venus.

Îndrăgostiții pot să stea liniștiți. Între ei există o armonie deosebită. Cuplurile vin unul către celălalt, se apropie și au aceleași impulsuri către același gen de acțiune.

Astrologul zodiacool.ro îndrăznește și spune că cel mai probabil, relațiile intime, energizate de impulsuri masculine, sunt acelea care au cea mai mare influență asupra apropierii dintre cei doi. Într-o manifestare negativă a aspectului, pot exista tendințe de folosire a sexualității cu scopul de a manipula.

Astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra unui aspect care poate să caracterizeze această perioada: agresivitatea.

Nu vă lăsați duși de val, nu vă lăsați provocați, toți suntem agitați! Nu vă bazați unii pe alții, fiecare să se controleze pe el!

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.