Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie este o săptămână a slujbei, autorității, preocupării pentru problemele sociale.

Acesta își face griji pentru poziția lui socială, poziția pe scara ierarhică.

Acesta este atât de preocupat de aceste probleme, încât uită să se odihnească, să mai treacă pe acasă. Este o săptămână bună care poate să promită o recompensă financiară la care nativul visează de mult și probabil că asta îl face să fie dedicat sută la sută muncii, însă mare atenție la această recompensă pentru că este foarte posibil ca așa cum vine să se și ducă.

Este foarte posibil ca un prieten să vină și să ceară un împrumut sau pur și simplu să îl facă să cheltuie foarte mulți bani, adică acești bani să fie iluzorii, vin și imediat se duc.

Depinde, bineînțeles, de voința nativului dacă se întâmplă acest lucru, acum că nativul este avertizat este bine să fie puțin mai atent. Aveți foarte mare atenție la jocurile de noroc și la unde sunteți ispitiți de prieteni, cunoscuți. E posibil ca o invitație foarte savuroasă și aventuroasă să vă lase cu buzunarele goale.

Revenim la casa a X-a, care cuprinde patru planete și care va găzdui și Luna nouă din această săptămână, din 28 octombrie, este o casă care presupune autoritate în primul rând.

Nativul nostru este atât de plin de aceste probleme de serviciu în care speră că va reuși să acceadă pe o treaptă la care vizează de mult, încât uită că orice om are nevoie de momente de relaxare, de momente în care să simtă căldura familiei, protecția unui cuib.

Este foarte bine să își impună, dacă nu simte nevoia, momente de retragere, relaxare, momente de petrecut cu oameni dragi din familie, oameni de suflet cu care să aibă rădăcini comune.

Este bine ca preocupările lui să vizeze și și problemele casei. Pe de altă parte, nativul este foarte deranjat de autoritate, el însuși vrea să aibă autoritate și săptămâna asta mai mult ca altădată își dorește să fie propriului șef și să nu depindă absolut deloc de ordine, restricții și așa mai departe.

Vărsători, fiți pe fază!
A apărut Horoscop 2020 Vărsător!!!

Este foarte bine însă să aibă relații cu părinții, aceea care au părinți, și să întoarcă acest interes pentru autoritate, serviciu și problemele legate de locul de muncă, în dragoste de familie.

Este foarte bună această săptămână pentru aceia dintre nativi care lucrează de acasă, au o afacere în familie sau lucrează cu cineva din familie, deoarece în momentele în care simte nevoia să se retragă au persoana respectivă, lângă care să își găsească un pic de de emoție, căldură.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Varsator

Horoscop zilnic 13 mai 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!