Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie pentru nativii Taur este foarte interesantă.

Acești nativi, pe de o parte au Uranus în Taur, care este destul de nou ajuns, va sta acolo ani de zile, dar încă nu s-a obișnuit cu aspectele acestea de eliberare și originalitate pe care i le dă această planetă.

Pe de altă parte, nativul Taur este obsedat de partener, de partenerul de afaceri, de partenerul de viață și cade în acest parteneriat efectiv, dizolvând-se în interesele partenerului, nu mai vede viața decât prin prisma partenerului.

Este Lună nouă, care se formează tot pe domeniul relațiilor, parteneriatelor. Orice parteneriat are niște termeni și condiții pe care Taurul tinde să nu le respecte, să se elibereze sau dacă le respectă, lucrul ăsta îl consumă foarte mult.

Luna nouă în domeniul relațiilor face ca din 28 octombrie să aibă loc pe domeniul relațiilor o creștere, fie un partener nou, fie parteneriatul devine mai puternic. Recomandarea astrologului ZODIACOOL ar fi pur și simplu să încerce să aducă ceva nou în cadrul unei relații, mai ales cu partenerul de viață.

Anunță toți nativii Taur!
A apărut Horoscop 2020 Taur!!!

Nativii trebuie să aducă idei inovatoare, curajoase, în care să îl facă și pe partener să se simtă bine într-o atmosferă cu totul nouă, în care, bineînțeles, Taurul să se simtă că se regăsește și pe sine.

Este o soluție bună pentru această săptămână, pentru că există pericolul ca Taurul, atât de obsedat de casa parteneriatelor, să tindă să iasă dintr-o alianță numai ca să scape de obsesia partenerului.

Este atât de pus pe eliberare și atât de obsedat de celălalt, încât este capabil să rupă un parteneriat numai ca să scape de această obsesie.

Pentru a scăpa de această obsesie trebuie să aducă ceva nou în cadrul parteneriatului și să nu se lege/înece de prieteni, pentru că nu e bine nici să se certe cu aceștia, nici să îi idealizeze. Pur și simplu să ducă relația, în această săptămână, într-o zonă liniară, fără asperități.

Mergeți pe relațiile pe care le-ați avut până acum, încercați relații noi, nu foarte abrupte și nu vă manifestați foarte agresiv față de colegii de echipă, dar nici nu-i idealizați.

Aveți două aspecte: să nu idealizați colegii de echipă și în orice parteneriat în care nu e vorba de colegii de echipă pentru că ei sunt altcineva, iar parteneriatul este altceva. Parteneriatul este un contract pe care îl aveți cu două persoane în mod egal, în care ambele părți au obligații. Este foarte benefic să aduceți ceva nou în relația maritală.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Taur

Horoscop zilnic 23 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!