Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion încep săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie într-o plinătate a personalităților pe care le-o aduce un grup de patru planete.

Acestea se află în casa I și astrologul ZODIACOOL le vede ca pe niște elemente care mai mult derutează nativul Scorpion.

Acestea îl ajută, îi dau foarte multă energie, iar nativul Scorpion este puternic, încrezător în sine, poate prea încrezător în sine. Aceste patru energii diferite: Soare, Lună, Venus și Mercur îl bombardează fiecare cu propria vibrație, iar aceste patru vibrații atât de diferite sunt foarte greu de controlat de către nativ.

Acesta poate să se simtă mai mult derutat de toată această energie pe care o are, să o risipească în mai multe părți și să nu reușească să se adune/realizeze un lucru la nivelul și potențialul pe care îl are.

Aceste patru planete pot să îl aducă pe nativul Scorpion în situația de a fi de la o zi la alta alt om, pentru că el tinde să își manifeste fiecare planetă și neputând să le controleze pe toate patru odată, e posibil să ajungă la un moment dat să îl controleze pe el și de la o zi la alta să își schimbe comportamentul.

Această stare de derută poate să îl obosească foarte tare, să îl epuizeze până la un moment dat, ca să rupă această energie de derută, să reușească să își canalizeze energia către ceva anume.

Astrologul ZODIACOOL îl sfătuiește pe nativul Scorpion să se orienteze foarte mult către partenerul lui. Majoritatea persoanelor au un partener de viață sau sunt într-o asociere, companie în care s-a asociat cu niște prieteni, colegi, poate să fie asociat la moment dat cu cineva, pentru o activitate anume.

Nativii Scorpioni au un partener de afaceri, lucrează pentru cineva, au niște beneficiari și această uriașă energie pe care o au în săptămâna analizată este foarte bine să o canalizeze către un interes comun al lor și al unui partener pe care îl au vizavat, cu care au de la egal la egal o afacere.

O parte din nativi au niște beneficiari, clienți, asupra cărora poate să își îndrepte atenția și atunci această uriașă energie este valorificată într-un fel anume.

Scorpioni, click mai jos
A apărut Horoscop 2020 Scorpion!!!

Foarte multă atenția asupra lor le poate aduce mai mult neplăceri decât beneficii. Pentru nativii Scorpioni este recomandat să aibă atenție foarte mare la relația cu copiii, să aibă o relație corectă cu aceștia, să nu încerce lucruri mai noi, extravagante, în această săptămână, pentru că pot să greșească.

Atenție celor îndrăgostiți care sunt într-o relație. Dacă puneți foarte multă emoție în relație, puteți să derapați.

Sunteți foarte mobili în această săptămână și asta poate să deranjeze persoana iubită, poate că sunteți un pic prea zglobii pentru aceasta și i se pare ceva curios. S-ar putea să aveți niște conversații mai intense decât este cazul. Păstrați un registru obișnuit, normal și nu încercați lucrurile noi săptămâna asta.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!