Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Pesti

Horoscop săptămânal: nativii Pești, în această săptămână 28 octombrie-3 noiembrie, au un stelium, adică patru planete în casa a IX-a, în zodia Scorpion.

Aceste patru planete: Soare, Lună, Venus, Mercur, îl fac pe nativul Pești să trăiască mai mult în capul lui decât în această lume materială, înconjurătoare.

Este foarte plin de toate filozofiile pe care le-a dobândit până la ora aceasta, viața reală i se pare banală, trăiește foarte mult în zona teoretică, teorii despre viață, relație, teorii științifice, despre religie ,toate îl țin foarte departe de lumea reală, înconjurătoare.

Acesta are și un talent deosebit în această săptămână, să primească, să dea informație. Toate informațiile le ia și le prelucrează. Este bine să se orienteze puțin spre aceste informații și să vină în lumea reală prin intermediul unor informații primare pe care poate să le ia de la oameni simpli, de la televizor, dintr-o revistă.

De asemenea, e bine să se orienteze puțin spre lucrurile mai simple pentru că tinde în mintea lui să complice puțin mai mult decât este cazul viața și filozofia de viață.

Nu sunt foarte siguri de ce fac, pentru că fiecare planetă vine cu propria energie și îi bombardează/derutează cu tot felul de lucruri și nu prea mai știe trecerea de la o zi la alta, de la o filă la alta, de la o religie la alta, de la niște idei foarte emancipate la alte idei cu totul în altă sferă.

Anunță toți nativii Pești!
ACUM a apărut Horoscop 2020 Pești!!!

Poate să vină în contact cu lumea obișnuită, îi face foarte bine și poate să învețe foarte multe lucruri pentru că capacitatea de a prelucra și observa o are și atunci luând contact cu foarte mulți oameni,deci să nu se izoleze, efectiv să ia contact cu oamenii și să învețe să caute, să tragă concluzii din ceea ce vede la oameni.

S-ar putea ca din cauză că e puțin arogant, pentru că toată știința asta și tot ce crede că știe și ce prelucrează acolo, poate să îl facă puțin arogant și să îi pară că nu prea mai are ce să discute cu lumea obișnuită, poate să îi tragă un pic de săpuneală din partea unui șef sau mentor pe care îl are la locul de muncă, îl vede cam visător și această visare merge puțin mai departe decât e cazul.

Acesta are susținerea unor colegi, dar și cu colegii are o săpuneală și îi ceartă pentru că are senzația că cineva ia ascuns ceva și de el se ascund niște lucruri care s-ar putea să fie totuși, niște lucruri mult prea simple pentru aceasta.

Pentru că are acum o filozofie extraordinară și știe niște lucruri pe care nimeni nu le mai știe, a descoperit că i s-a ascuns ceva, a fost mințit și de aici discuția cu colegii, poate și cu șeful, dar are susținerea colegilor adică și îl iau puțin în râs, dar îl înțeleg pentru că îl cunosc foarte bine.

Este o săptămână în care recomandarea astrologului ZODIACOOL este către oameni, informație primară, lucruri simple și către a observa lumea înconjurătoare, cea mai simplă lume posibilă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Pesti

Horoscop zilnic 19 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!