Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni, săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie este o săptămână a muncii și a obsesiei pentru curățenie, ordine.

Toate trebuie să fie la locul lor, igiena personală este efectiv exagerată și dacă a venit vorba de igienă personală, ar trebui să le atragem atenția nativilor Gemeni că nu tot ce apare săptămâna asta este neapărat boală.

Este foarte posibil să fie pur și simplu o epuizare fizică din cauza acestor atât de multe lucruri pe care și le-au propus să le rezolve în această săptămână. Bineînțeles că, dacă apar simptome acute trebuie să se prezinte la medic, să își facă griji sau să ia un medicament. Fiecare își cunoaște foarte bine corpul, dar tendința pentru hipocondrie există în această săptămână.

Dacă începe o dietă, e bine să înceapă o dietă care presupune ca ceea ce ia/consumă presupune o depunere în corp, respectiv calciu, vitamine, fier și așa mai departe.

Dacă începe o dietă de dezintoxicare sau slăbire, e bine să aștepte până când Luna va fi în scădere. Luna în creștere începe odată cu Luna nouă, care se așează tot pe casa muncii și sănătății, care are loc pe 28 octombrie, chiar la începutul săptămânii, și de acolo începe un fel de creștere în obligațiile lui de muncă, obsesie pentru curățenie, ordine și analiză foarte amănunțită a tot ce are de făcut.

Atenție!
A apărut Horoscop 2020 Gemeni!!!

Începe și o creștere în calitatea vitaminelor sau a substanțelor pe care dorește să le ia ca suplimente alimentare, crește și grija pentru sănătatea lui. Este bine ca indiferent cât are de lucru și ce își propune să facă, este esențial pentru el săptămâna asta, să își ia și momente de eliberare, de grijile materiale, eliberare de grijile lumești, de curățenie, ordine și să își facă momentele lui de meditație cu partenerul de viață.

E posibil să aibă niște mici discuții pentru că acesta e posibil să fie puțin cam prea pretențios. Nativul Gemeni are o perioadă în care e mai visător la serviciu, are niște ispite acolo, să nu asculte toate cuvintele care se spun la ureche, să nu le ia în seamă și să își facă o listă de control foarte bine întemeiată/făcută.

Dacă tot are o perioadă de analiză, să analizeze acest aspect al poziției lui la serviciu, în scara ierarhică, dacă această poziție are o bază sau dacă o poziție pe care o vizează și pentru care este atât de nemulțumit are o bază.

Dacă există o bază reală, atunci să se ducă să o pretindă ,poate să o pretindă, însă dacă nu are o bază atunci să stea puțin liniștit și să mai aștepte câteva luni până când are cerințe la locul de muncă. Răsplătit cu banii este, să nu își facă probleme din acest punct de vedere. Vezi și horoscop 2020 Gemeni.

Poate să își facă probleme numai dacă se lasă influențat de niște persoane care vin și șoptesc la ureche una alta, despre unul, altul, șef, subaltern. Pot fi și astfel de aspecte. Să nu asculte niciun fel de vorbe care se spun la ureche, în această săptămână, și să nu se certe cu partenerul de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Gemeni

Horoscop zilnic 17 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!