Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop săptămânal: pentru nativii Fecioară, săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie este o săptămână dedicată comunicării. Acesta este bombardat cu informație.

Nativul Fecioară transmite/primește informația, face drumuri scurte, este într-o agitație extraordinară. Informația poate să vină și la nivel subtil, sub formă de revelații. Toate aceste informații din toate părțile/felurile pot să obosească nativul și pot să îl deruteze.

Nativul Fecioară are în casa a IX-a, exact vizavi de această casă obsesivă, pe Uranus. Acesta îi dă voie să aibă curajul să tragă niște concluzii și acestea sunt efectiv ca niște explozii în mintea lui, dintr-o odată își dă seama de niște lucruri.

Solicitarea astrologului ZODIACOOL este să fiți atenți în jurul dumneavoastră pentru că absolut tot ce se întâmplă și orice gest pe care cineva îl face este comunicare, chiar și când dormim comunicăm ceva, că dormim și vrem să fim lăsați liniștiți să dormim.

Atenția la cei din jurul dumneavoastră trebuie să fie permanentă. În momentul în care ați adunat o sumă întreagă de informații, acestea trebuiesc prelucrate, concluzionate și arhivate, în așa fel încât la sfârșitul săptămânii să constatați că din punct de vedere intelectual/spiritual vă aflați pe o treaptă mai sus decât vă aflați în data de 28 octombrie.

Atenție nativi Fecioară!
A apărut Horoscop 2020 Fecioară!!!

Luna nouă se așează pe casa comunicării. Aici începe ceva și este posibil să primiți o veste care să adune în jurul ei o grămadă de alte consecințe la care nici nu v-ați gândit până acum sau pur și simplu să vi să releveze un secret, să ridicați ceața după ceva ce până acum era ascuns.

Nu sunt lucruri rele neapărat, nu sunt secrete care să vă fi știrbit din autoritate/personalitate, dimpotrivă, este un secret care vă face bine. Acest secret poate să fie și ceva din ființa dumneavoastră care odată cu o veste să dezvolte o trăire, un sentiment sau pur și simplu o abilitate pe care până acum nu știați că o aveți.

Transmiteți acest secret/informație pe care o primiți către casa a IX-a, a evoluției spirituale și intelectuale, și veți vedea că acolo se întâmplă ceva și acel ceva vă va duce și veți constata că la sfârșitul săptămânii vedeți lucrurile puțin altfel, cu foarte puțin.

Aceste lucruri nu sunt foarte evidente, sunt subtile. Cei care ascultați aceste lucruri sunteți persoane care știți să adunați ceea ce vedeți în jurul dumneavoastră, informația subtilă, și să o prelucrați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!