Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie este, pentru nativii Capricorn, o săptămână dedicată prietenilor, sunt înconjurați de foarte multă lume.

Aceștia au în jurul lor colegii de serviciu/echipă/lucru, grupul de prieteni din care face parte, un grup de oameni cu care frecventează un club anume sau o echipă de sport din care face parte.

Acești oameni îl atrag foarte mult în cadrul grupului și nativul este foarte dedicat acestora. Dedicarea are și un revers mai puțin fericit și anume că nativul se poate pierde efectiv în acest grup de lucru, prieteni, oameni.

Nativul începe să judece valorile și propriile lui interese, valori să fie în continuare raportate la valorile grupului, colectivității din care face parte, astfel încât nativul Capricorn riscă să se depersonalizeze.

Toate aceste planete care se află în casa a XI-a, care reprezintă casa prietenilor și a anturajului din care face parte o persoană, Soare, Lună, Mercur și Venus, se află în zodia Scorpion.

Această zodie reprezintă zodia transformărilor. Mai este posibil ca judecând această zodie nativul să fie foarte preocupat de a schimba efectiv grupul de prieteni sau de a-și transforma radical propria atitudine față de grupul de prieteni.

Schimbarea este foarte profundă și este bine ca în această perioadă nativul să-și orienteze o parte din această energie pe care o dedică prietenilor și către sine însuși, către propriile lui talente, creativitate, astfel încât dintr-o echipă din care fac parte, la un moment dat el să aibă avantajul de a se putea exprima, susține ideile, de a se putea reprezenta ca persoană distinctă față de acel grup în care riscă să se piardă.

Nativii Capricorn au un dezavantaj în această săptămână, pentru că el se exprimă foarte greu exprimările lui sunt mai puțin realiste, nu merge la obiect, nu are capacitatea să exprime foarte clar ceea ceea ce simte și mai are și o Lună neagră care face să spună altceva decât dorește să spună sau să înțeleagă de la alții altceva decât dorește să înțeleagă, informația să fie pervertită.

Acesta poate avea o săptămână în care să i se strice telefonul, unele gadgeturi care îi asigură informația și schimbul de informație în general. Este bine să fie atent la aceste lucruri.

CHIAR ACUM!
A apărut Horoscop 2020 Capricorn!!!

Nu este o săptămână rea, ci una în care poate să analizeze foarte bine persoanele pe care le are în jurul lui și poate în același timp să se analizeze pe el însuși, să vadă ce are de oferit pentru un grup de oameni și cum se poate impune. În nici un caz să nu să lase absorbit de aceștia.

La locul de muncă este posibil să aibă loc o schimbare, dar este o schimbare de atitudine mai mult, a lui însuși, este un orar care îl staționează puțin. Luna nouă, care are loc în casa a XI-a, casa grupurilor și prietenilor, poate să aducă ceva în plus.

Luna nouă precede o perioadă în care va fi în creștere și se formează pe data de 28 octombrie, chiar la începutul săptămânii. În această săptămână de Lună în creștere, e posibil chiar ca grupului de prieteni să crească, să aibă niște membrii în plus și tocmai această creștere a grupului să îl preocupă foarte tare pe nativ.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Capricorn

Horoscop zilnic 17 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!