Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: în săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie, nativii Berbec ascultă glasul îngerilor, revelații, trăiri extrem de subțiri, nu chiar intense.

Nativilor din zodia Berbec nu le era suficient că au un Neptun în casa a XII-a, și că acesta este conjunct cu Luna neagră, nu le erau suficiente aceste emoții duse la extrem, această introspecție și retragere. Aceștia mai au și în casa a VIII-a, casa lumii înconjurătoare, nevăzute, casa secretelor, patru planete, toate în zodia Scorpion, și o Lună nouă, tot în zodia Scorpion.

Trăirile sunt foarte profunde și subtile și nativii trebuie să fie foarte atenți la ce mesaje primesc din lumea de dincolo.
Pe de altă parte, toate astea au drept cauză sau consecință o poziție foarte bună la serviciu.

Nativii simt energii subtile, simt curenții de unde vin și aplică foarte bine, cu foarte multă abilitate în viața reală, aceste lucruri foarte bune. Singura îndoială este Luna neagră, care se află în Pești, în semn de apă, și atunci este destul de vulnerabil nativul respectiv.

Nativii Berbec sunt mai sensibili și în conjuncție cu Neptun emoțiile sunt puțin duse la extrem.

NOU!!!
A apărut Horoscop 2020 Berbec!!!

O parte din nativii Berbec e posibil să încerce să își folosească farmecele pentru a obține niște avantaje în scara ierarhică, iar o altă parte dintre ei folosesc aceste energii subtile într-un mod benefic, în care entitățile nevăzute îl ajută cu o informație, astfel încât poziția lui în plan social, ierarhic și la locul de muncă, să devină una foarte stabilă.

Pentru acest lucru este bine ca nativii să accepte o schimbare, iar aceasta are loc. Transformarea trebui să fie una interioară, relaționarea și raportarea la această poziție pe care o are, e posibil să fie o poziție nouă, să fie foarte transformată, nouă.

Luna nouă începe o perioadă de creștere, o perioadă în care putem să acumulăm o putere foarte mare de transformare, regenerare. Cu cât crizele vieții sunt mai puternice, cu atât trebuie să fim și mai dispuși să ne transformăm, să nu ne lase crizele doborâți, ci pur și simplu să renaștem din propria noastră cenușă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.