Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop săptămânal: săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie, pentru nativii Balanță, este o săptămână de preocupare cu precădere pentru problemele financiare.

Acești nativi au patru planete în casa a II-a, a banilor, la începutul săptămânii: Lună, Soare, Venus, Mercur.

Problema banilor nu ar fi foarte proastă, dimpotrivă, există energia/potențial acolo, doar că acest așa numit stelium, prezența a patru planete într-o casă se numește stelium. Acest stelium dezechilibrează puțin nativul și pentru nativul Balanță problema banilor devine obsesie, un fel de încrâncenare, o preocupare care poate chiar să îl deruteze.

În situații de genul ăsta e bine ca nativul să își găsească un sfătuitor, iar primul sfătuitor la care astrologul ZODIACOOL îl trimite/îndrumă ar fi un partener. Dacă e vorba de bani, afaceri este vorba de partenerul de afaceri, asociații de afaceri, cu care este bine ca nativul să se sfătuiască.

Asociatul poate să aibă o altă părere, poate să vină cu soluții mai bune, directe și acestă sintagmă de banii mei să devină sintagma banii noștri și atunci nativul să aibă o altă abordare asupra acestui subiect.

Poate să fie partenerul de viață cu care să se sfătuiască legat de modul în care administrează banii. Nu e vorba numai de bani în sine, e vorba de achiziționarea unor bunuri, poate să facă un plan de economii.

Nativi Balanță, atenție!
A apărut Horoscop 2020 Balanță!!!

Având Luna nouă în casa banilor chiar la începutul săptămânii, pe 28 octombrie, a aduna bani, a gândi cum să înmulțească banii și a se preocupa de problema banilor, poate să aducă un plus. Începând din 28 octombrie, Luna Crește și acolo unde Luna crește, respectiv în casa a II-a, acolo avem creștere.

Recomandarea pentru nativii Balanță care nu au un partener cu care să se sfătuiască sau din alte motive nu doresc să se sfătuiască cu partenerul, să își angajeze un consultant financiar. Este foarte important să mai aibă o părere pe lângă această preocupare deosebită, pentru că patru planete sunt patru energii diferite și toate aceste energiile derutează nativul Balanță.

Aceștia sunt activi, îl au pe Marte pe casa I, sunt energici din punct de vedere al corpului fizic, sănătoși, plini de vigoare. Atenție la accidente, din cauză că sunt foarte activi și în continuă mișcare pot fi predispuși la accidente.
În domeniul sănătății, acesta este dominat de Neptun în Pești.

Singura problemă de sănătate care ar putea să apară în această săptămână ar fi intoxicații. De asemenea, ar mai putea fi o derută dată de Luna neagră, care este în conjuncție cu Neptun în casa a VI-a, și care predispune la simptome care derutează, fie derutează medicul și nativul Balanță este supus la niște diagnostice greșite, fie este tentat să nu dea atenție anumitor simptome și din chestiunea asta să aibă probleme mai târziu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 01 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.