Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie 2019 are aspecte mai mult tensionate decât plăcute.

Aspectele tensionate sunt aceste cuadraturi care se formează între planete puternice, cu impact și predomină harta astrala a începutului de săptămână.

Astrologul ZODIACOOL consideră aceste aspecte tensionate ca fiind motivante. Sunt aspecte care ne dau scânteia pentru a începe să facem lucruri, ne grăbesc, împing, obligă. Depinde de fiecare nativ în parte să facă din aceste aspecte motivații, scântei sau elemente de tensiune și necaz.

Pe de o parte, avem un aspect foarte important al săptămânii, ascendentul care este în Leu. Toți nativii vor să fie lei, să conducă, să se impună, să fie în lumina reflectoarelor. Acolo este multă înghesuială și numai unii dintre nativi pot face acest lucru, dar fiecare nativ la rândul lui poate să fie impunător și rege acolo unde este locul lui.

Loading...

Este momentul să strălucim, să ne impunem voința, nu neapărat cu tonul ridicat/agresiv, să spunem ce avem de spus și mai ales, să nu uităm o mare calitate a zodiei Leu, să nu uităm niciodată să fim generoși cu cei din jur, cu atât mai mult să fim generoși cu cei pe care îi considerăm ca făcând parte din regatul nostru.

Principalele cuadraturi se formează între Marte și Saturn. Marte se află în zodia Balanță, în casa a III-a, iar Saturn se află în casa a VI-a în zodia Capricorn.

Marte se află casa comunicării, armoniei, asocierii, relaționării, în timp ce Saturn se află în casa a VI-a și asta mă duce cu gândul la un fel de dispută între asociați, cu privire la treburi de rutină, organizare, mici strategii care trebuiesc elaborate și la care asociații sau cei doi parteneri, fie că sunt societăți de afaceri, parteneri de afaceri, soț și soție, nu cad la înțelegere.

Mai este un aspect tensionat, între Jupiter, aflat în domiciliu, în casa a V-a, în zodia Săgetător și Neptun aflat în zodia Pești, în casa a VIII-a. Neptun ne duce către visare, abandonare, către a tinde spre idealul lui, fiecare visează la lucruri înalte.

Iată HOROSCOPUL ANULUI 2020!!!

Jupiter ne duce la lucruri înalte pe altă cale, pe cale științifică, religioasă, filozofică, pe o cale care are un cadru teoretic bine stabilit ce ne duce, provoacă să mergem tot mai sus, nu dorim să visăm/studiem.

Pe de altă parte, dorim să studiem, dar nu dorim să visăm și de aici în fiecare din noi se naște o tensiune. Dorim să facem din aceste două aspecte importante o provocare. Putem să provocăm o discuție cu partenerii în care să lămurim foarte bine un orar al activităților zilnice și cu asta să rezolvăm o problemă foarte importantă în orice parteneriat.

Putem să folosim puțină intuiție în știință sau știință în idealism, lucru care face ca orice latură a acestei balanțe să meargă mult mai bine.

Pe 28 octombrie, avem Lună nouă lună în Scorpion. Un secret iese la iveală, dar această Lună nouă formându-se pe casa I, duce la căutarea a fiecăruia dintre noi în el, în interiorul lui, un germene/abilitate/talent/trăire/sentiment, de care nici măcar nu știa.

Acel sentiment, dacă iese la suprafață, e posibil ca la această Lună nouă să înceapă ceva în viața fiecăruia dintre noi, de care nu credeam că suntem capabili.

Încercați să vă gândiți foarte bine la această Lună nouă în Scorpion, gândiți-vă că face aspect bun cu Saturn și aceasta este planeta care materializează, concretizează, face din gânduri elemente foarte reale, palpabile. E bine să profităm de această săptămână, de momentul de Lună nouă, și să analizăm fiecare de ce suntem în stare.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.