Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: ziua de Luni aduce bani în portofelul nativilor Vărsător, instinctul va fi acela de a cheltui totul pe lipsuri, facturi, datorii, astrologul ZODIACOOL

recomandă să încercați să mai puneți ceva deoparte, pe săptămâna viitoare se anunță un moment favorabil pentru a investi.

Dacă este vorba de o achiziție importantă, menită să vă ofere confort/ siguranță pentru următorii 2-3 ani, atunci este bine să vă folosiți resursele câștigate.

Între 29 Mai-1 iunie o să vă preocupați mai mult de posibilitățile de a obține unele avize, acte legate de o mărire de salariu. Există șanse mari ca cei de la locul de muncă să vă trimită la un curs, pentru a vă însuși unele informații noi. Vărsătorii care au întâlniri de afaceri programate în aceste zile vor avea parte de multă inspirație, succesul este de partea voastră.

Dacă dețineți un talent, după faza de Lună Nouă din 3 Iunie, veți fi mai hotărâți ca oricând să ieșiți la suprafață, să vă faceți un nume, nu mai tolerați ca alții să se bucure de reușitele voastre. Însă contextul actual nu permite excluderea definitivă a acelor obligații create anul trecut, mai mult decât atât, cere să deveniți mai buni, pentru a vă bucura de popularitate, sponsori noi care să dorească să colaboreze numai cu voi.

Frustrările momentului sunt mari, ele vizează toate domeniile de viață, singura soluție este să ieșiți singuri din ceea ce v-ați băgat.

Dacă aveți probleme cu legea, dependențele, atunci între 1-3 Iunie riscurile de a fi căutați de autorități sunt mari. Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați calea ușoară de a face bani, de anul viitor, din Martie, lucrurile se vor complica mai mult, de aceea cu răbdare veți depăși perioada aceasta extrem de dificilă, ce vă va motiva pentru următorii 29-30 de ani.

Pe partea de iubire în schimb, totul este ok, mai mult decât atât, partenerul vă demonstrează zi de zi că este persoana potrivită pentru voi, deoarece vă încurajează/ susține prin mijloacele de care dispune.

În weekend veți opta pentru a pleca de acasă, la plimbare, în natură, tocmai pentru a vă pune gândurile în ordine.
Vărsătorii singuri se pot îndrăgosti de persoane ce au o diferență de vârstă, familia partenerului se va opune în lunile care urmează, dar dacă este iubire la mijloc, totul va trece pe lângă voi.

Vărsătorii care sunt dornici de a învăța lucruri noi pot începe în această perioadă un curs, un program de dezvoltare personală, pentru vă pune la curent cu noile informații în domeniul în care doriți să activați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.