Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: ziua de Luni aduce bani în portofelul nativilor Vărsător, instinctul va fi acela de a cheltui totul pe lipsuri, facturi, datorii, astrologul ZODIACOOL

recomandă să încercați să mai puneți ceva deoparte, pe săptămâna viitoare se anunță un moment favorabil pentru a investi.

Dacă este vorba de o achiziție importantă, menită să vă ofere confort/ siguranță pentru următorii 2-3 ani, atunci este bine să vă folosiți resursele câștigate.

Între 29 Mai-1 iunie o să vă preocupați mai mult de posibilitățile de a obține unele avize, acte legate de o mărire de salariu. Există șanse mari ca cei de la locul de muncă să vă trimită la un curs, pentru a vă însuși unele informații noi. Vărsătorii care au întâlniri de afaceri programate în aceste zile vor avea parte de multă inspirație, succesul este de partea voastră.

Loading...

Dacă dețineți un talent, după faza de Lună Nouă din 3 Iunie, veți fi mai hotărâți ca oricând să ieșiți la suprafață, să vă faceți un nume, nu mai tolerați ca alții să se bucure de reușitele voastre. Însă contextul actual nu permite excluderea definitivă a acelor obligații create anul trecut, mai mult decât atât, cere să deveniți mai buni, pentru a vă bucura de popularitate, sponsori noi care să dorească să colaboreze numai cu voi. 

Frustrările momentului sunt mari, ele vizează toate domeniile de viață, singura soluție este să ieșiți singuri din ceea ce v-ați băgat.

Dacă aveți probleme cu legea, dependențele, atunci între 1-3 Iunie riscurile de a fi căutați de autorități sunt mari.  Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați calea ușoară de a face bani, de anul viitor, din Martie, lucrurile se vor complica mai mult, de aceea cu răbdare veți depăși perioada aceasta extrem de dificilă, ce vă va motiva pentru următorii 29-30 de ani.

Pe partea de iubire în schimb, totul este ok, mai mult decât atât, partenerul vă demonstrează zi de zi că este persoana potrivită pentru voi, deoarece vă încurajează/ susține prin mijloacele de care dispune.

În weekend veți opta pentru a pleca de acasă, la plimbare, în natură, tocmai pentru a vă pune gândurile în ordine.
Vărsătorii singuri se pot îndrăgosti de persoane ce au o diferență de vârstă, familia partenerului se va opune în lunile care urmează, dar dacă este iubire la mijloc, totul va trece pe lângă voi.

Vărsătorii care sunt dornici de a învăța lucruri noi pot începe în această perioadă un curs, un program de dezvoltare personală, pentru vă pune la curent cu noile informații în domeniul în care doriți să activați. 

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: în anul 2020 se impune
Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.