Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: chiar dacă ziua de Luni aduce tristețe, supărare, dezamăgire din partea rudelor, deoarece încearcă să profite de bunătatea voastră, după 28 Mai

o să vă schimbați starea. Se pare că în această săptămână sunteți predispuși la a avea parte de unele discuții tensionate fie la locul de muncă, fie acasă, totul va pleca de la bani, de la timpul petrecut peste program etc.

Taurii vor fi de acord cu ceea ce aud din partea celor din jur, însă pentru moment nu pot lua decizii radicale, acestea vor avea loc mai exact între Iulie-August 2019, când se va umple paharul pentru voi.

Pe data de 29 Mai, nativii Taur vor găzdui tranzitul Lunii, ceea ce o să vă aducă o stare de bine, de euforie, de energie, posibil să aveți parte de întâlniri neașteptate cu persoane ce vă pot propune colaborări. Important este că o să faceți o analiză a tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, concluzionând că toate reproșurile celor din jur, respingerile, suferințele, limitările, dezamăgirile acum vă sunt de folos, întrucât ați depășit aceaste etape.

Loading...

Cuadratura Neptun-Jupiter retrograd vă atrage atenția asupra unor tentații ce pot veni din partea prietenilor de sex opus, aceștia pot să flirteze cu voi, ceea ce vă poate întrista, întrucât voi nu sunteți genul acesta de persoane. 

Impact major are asupra psihicului faptul că ați avut parte de astfel de situații din partea unor persoane de la care nu vă așteptați. Evident, situațiile vor fi diferite de la caz la caz, însă au în comun schimbarea părerilor față de prieteni.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie are loc pe casa banilor, prin urmare șansele de a face rost de bani sunt mari, cel mai sigur din surse noi de venit. Doamnele, evident, vor fi mai predispuse la a cheltui mai mult, deoarece vor simți că au nevoie de un răsfăț.

Planurile financiare pe termen lung sunt avantajate, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să întocmiți în jurul acestei date o listă cu obiectivele urmărite de voi pe partea financiară până în Noiembrie 2019, când va avea loc faza de Lună Plină pe bani.

Acolo unde se impune o situație de moment, un chilipir, Taurii se pot împrumuta pentru a achiziționa acel bun.

Pe plan sentimental, veți comunica mai mult, veți spune ceea ce ați tolerat în ultimele 2-3 săptămâni, ceea ce o să determine ca partenerul să se destăinuie și el, luând poate decizia de a pleca într-o călătorie, la un eveniment etc. Pe weekend, vă vedem distrându-vă.

Revolta interioară acumulată de unii Tauri încă de la începutul anului după 1 Iunie va dispărea, posibil să aflați vești despre persoana care v-a adus acele neplăceri, să simțiți că este momentul să rupeți orice legătură.

Trăirile interioare experimentate acum sunt noi, ele focusându-se mai degrabă pe evoluție spirituală, suflet, compasiune, iubire, sănătate.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
Steaua zburătoare 6 aduce energia norocului, iar în anul 2020, ea se va afla în zona de Sud-Est

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.