Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: între 27-29 Mai, Luna în tranzitul ei prin casa studiilor îi face pe nativii Rac să se preocupe de procedurile necesare în vederea obținerii unei aprobări

unor vize, documente. De asemeni, sunt susținute dialogurile cu străinătatea, prin intermediul rudelor, prietenilor ce vă pot cere un mic favor pentru a le rezolva o problemă în țară.

Dacă voi sunteți în alt oraș/ țară, atunci o să vă preocupe unele proceduri de a achita datorii, a obține fonduri, a retrage o diplomă etc. Partea bună este că aceste demersuri aduc rezultate favorabile.

Între 29 Mai-1 Iunie, profesional aveți multe lucruri de rezolvat, posibil să vină contracte noi, o avansare, un proiect neașteptat, care să vă solicite abilitățile profesionale.

Loading...

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acest interval este cel mai favorabil. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aplicați CV-uri și în locuri greu accesibile ca statut profesional, chiar dacă vă este frică de nou, karma din semnul vostru vă susține. Dacă vă este dat să vă îndepliniți un vis profesional, atunci Iunie 2019 este cea mai bună lună pentru a se realiza.

Pe weekend, starea de insomnie, nemulțumire față de propria viața, neliniște vă agită psihic, totul se datorează Lunii Noi, care se află din 3 Iunie pe casa psihicului/ a bolilor cronice. Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor ce se știu cu probleme neuronale/ cardiace să își ia tratamentul la timp, întrucât pot să apară complicații.

Pe partea sentimentală, toată săptămâna analizați comportamentul partenerului/ copiilor față de responsabilități, eforturile voastre depuse la muncă etc. Marte din semnul vostru încă nu a început să pună probleme, se află în acest interval ca o oală sub presiune, ce stă să explodeze în curând. Așa că, ar fi mai indicat să spuneți în fiecare zi ce vă nemulțumește, să nu îl surprindeți pe partener peste 2-3 săptămâni cu un compartament agresiv.

Pe finele săptămănii este recomandat să faceți o analiză asupra vieții voastre, una extrem de sinceră, deoarece pe baza acestor constatări în Iulie veți trece la fapte. Dacă simțiți că nu sunteți fericiți, mai bine comunicați aceste trăiri, prin compasiune, dialog, activități la comun starea se poate schimba. 

Pe plan subtil, Universul vă pune la încercare răbdarea, încrederea în voi, totul se pare că revine din ultimii 2-3 ani,  când ați început să vă abandonați.

Nativii Rac, sub influența Lunii Noi, pot să aibă parte de probleme cu legea. Nodul Sud începe să facă conjuncție cu Marte și vă pune în situații delicate, se pare că nu veți putea refuza un serviciu propus după program, ceva ce vi se impune mai mult, lucrurile dacă vor degenera, pot duce la încetarea oricărei colaborări. 

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.