Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: între 27-29 Mai, Luna în tranzitul ei prin casa studiilor îi face pe nativii Rac să se preocupe de procedurile necesare în vederea obținerii unei aprobări

unor vize, documente. De asemeni, sunt susținute dialogurile cu străinătatea, prin intermediul rudelor, prietenilor ce vă pot cere un mic favor pentru a le rezolva o problemă în țară.

Dacă voi sunteți în alt oraș/ țară, atunci o să vă preocupe unele proceduri de a achita datorii, a obține fonduri, a retrage o diplomă etc. Partea bună este că aceste demersuri aduc rezultate favorabile.

Între 29 Mai-1 Iunie, profesional aveți multe lucruri de rezolvat, posibil să vină contracte noi, o avansare, un proiect neașteptat, care să vă solicite abilitățile profesionale.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acest interval este cel mai favorabil. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aplicați CV-uri și în locuri greu accesibile ca statut profesional, chiar dacă vă este frică de nou, karma din semnul vostru vă susține. Dacă vă este dat să vă îndepliniți un vis profesional, atunci Iunie 2019 este cea mai bună lună pentru a se realiza.

Pe weekend, starea de insomnie, nemulțumire față de propria viața, neliniște vă agită psihic, totul se datorează Lunii Noi, care se află din 3 Iunie pe casa psihicului/ a bolilor cronice. Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor ce se știu cu probleme neuronale/ cardiace să își ia tratamentul la timp, întrucât pot să apară complicații.

Pe partea sentimentală, toată săptămâna analizați comportamentul partenerului/ copiilor față de responsabilități, eforturile voastre depuse la muncă etc. Marte din semnul vostru încă nu a început să pună probleme, se află în acest interval ca o oală sub presiune, ce stă să explodeze în curând. Așa că, ar fi mai indicat să spuneți în fiecare zi ce vă nemulțumește, să nu îl surprindeți pe partener peste 2-3 săptămâni cu un compartament agresiv.

Pe finele săptămănii este recomandat să faceți o analiză asupra vieții voastre, una extrem de sinceră, deoarece pe baza acestor constatări în Iulie veți trece la fapte. Dacă simțiți că nu sunteți fericiți, mai bine comunicați aceste trăiri, prin compasiune, dialog, activități la comun starea se poate schimba.

Pe plan subtil, Universul vă pune la încercare răbdarea, încrederea în voi, totul se pare că revine din ultimii 2-3 ani, când ați început să vă abandonați.

Nativii Rac, sub influența Lunii Noi, pot să aibă parte de probleme cu legea. Nodul Sud începe să facă conjuncție cu Marte și vă pune în situații delicate, se pare că nu veți putea refuza un serviciu propus după program, ceva ce vi se impune mai mult, lucrurile dacă vor degenera, pot duce la încetarea oricărei colaborări.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.