Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: toată săptămâna 27 mai-2 Iunie nativii Leu se vor focusa pe muncă, la nivelul acestui capitol considerați că este nevoie de o schimbare, nu vă mai convine

situația în care vă aflați, fie petreceți prea mult timp la serviciu în detrimentul familiei, fie ați început deja să manifestați probleme de sănătate la nivelul organelor interne (ficat, rinichi, inimă), ceea ce vă pune pe gânduri.

În fond, simțiți că a venit momentul să căutați un alt job sau aici, unde vă aflați acum, să vi se mai dea un coleg care să vă ajute în rezolvarea atribuțiilor sau să se mai umble la bani, pentru a vă motiva.

Cuadratura Neptun-Jupiter retrograd pune presiune pe psihicul vostru, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să vă relaxați în weekend, tocmai pentru a vă pune gândurile în ordine cu privire la ce vă doriți să concepeți de acum înainte pentru următorii 7 ani.

Mulți Lei au soluțiile la probleme chiar în fața lor, numai că nu doresc să le vadă. În principiu, se observă un nou început pe carieră, acesta cel mai probabil va veni fie prin oameni noi, fie prin înscrierea la unele cursuri de recalificare.

Între 29 Mai-1 Iunie, Luna se află tocmai pe casa profesiei, accentuând cele spuse anterior, numai că în aceste zile starea de irascibilitate manifestată de voi față de șefi este la cote maxime, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă temperați aceste porniri, întrucât nu sunt în favoarea voastră.

Dacă voi sunteți pe cont propriu, atunci între 27 Mai-1 Iunie veți avea parte de întâlniri productive, o să aveți parte de recomandări, o să realizați unde mai este de lucrat la nivelul serviciilor/ produselor oferite de voi. Important este că în weekend o să aveți de sărbătorit un succes, alături de prieteni. Încercați să nu vă lăudați, o să vă atrageți și mai multe antipatii.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie readuce în viața voastră veselia, iubirea, prietenii de odinioară, proiectele la comun, ieșirile în aer liber alături de cei dragi. Există șansa ca unii Lei să participe la evenimente importante, unde pot lega relații de durată, veți cunoaște oameni ce se află pe aceeași lungime de undă cu voi.

Sentimental, săptămâna este foarte bine aspectată, chiar dacă opoziția Jupiter retrograd-Mercur aduce unele discuții contradictorii cu partenerul de la copii, gelozie, rude. Vedem ca aceste conflicte să fie necesare, tocmai pentru a vedea unde vă situați în această perioadă în relație.

Leii ce au suspiciuni legate de partener, între 1-3 Iunie 2019 pot primi confirmări sau infirmări, urmând ca în săptămânile următoare să ia decizii. Tentații afective pot să apară și pentru voi, fie prin mijloacele de socializare, fie pe la petreceri, însă nu se observă stabilitate.

Pe partea de sănătate, săptămâna în cauză poate să aducă: insomnie, dureri de spate, probleme ginecologice etc. Încercați să identificați în primul rând cauza emoțională a problemei, urmând ca mai apoi să administrați un tratament.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.