Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: nativii Berbec în prima parte a săptămânii vor fi focusați pe noi idei de a face bani, posibil un frate, o rudă să vă comunice o metodă prin care

să vă puteți rotunji veniturile, acest lucru realizându-se chiar la finele lunii.

Dacă simțiți pe plan profesional că este loc de mai bine, între 29 Mai-1 Iunie există posibilitatea să vă puneți de acord cu partenerul să participați la unele cursuri de perfecționare, ce vă pot ajuta să urcați pe scara socială.

Dacă sunteți elevi, atunci acest interval este susținut de Univers pentru a asimila mai ușor informații, pentru a finaliza o lucrare, poate chiar între 1-3 Iunie să susțineți un examen.

Cert este că orice activitate întreprinsă pe partea intelectuală este avantajată, posibil ca în urma unui succes să vă răsfățați pe weekend cu o vacanță.

Relația cu rudele din străinătate se poate îmbunătăți, pe fondul unor discuții despre familia din care proveniți, la mijloc se observă un interes financiar din partea acestora, așa că astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți prudenți dacă vă veți enerva.

Financiar, sfârșitul lunii Mai aduce mai mulți bani, între 28 Mai-1 Iunie, Luna se află în casa banilor veniți din muncă proprie, ceea ce amplifică șansele de a face rost de resurse în plus, după program.

Dacă sunteți pe cont propriu, atunci acest interval aduce numeroase persoane noi în viața voastră, care vă pot oferi idei, sfaturi, contracte avantajoase, ce vă vor ține ocupați tot anul.

Sentimental, între 28-30 Mai sunt șanse să fiți surprinși de partener în mod plăcut, acestă poate veni cu propuneri de a deschide o afacere, de a investi bani în ceva util etc., ceea ce vă va încânta.

Faza de Lună Nouă din 3 Iunie deschide pentru următoarele 2 săptămâni șansa ca voi să obțineți unele acte, aprobări, avize, necesare pentru a achiziționa un bun, pentru a dezbate o moștenire, pentru a vi se retroceda un teren etc.

Marcajul predominant al săptămânii este axat pe echilibrul dintre sănătate și muncă, la nivelul acestor capitole veți avea parte de oscilații. Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să aveți mai multă grijă de voi, doar așa o să evitați complicațiile ce pot să apară pe sistemul nervos și digestiv.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.