Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 27 Mai-2 Iunie 2019 nu prezintă evenimente astrologice marcante. Singurul moment de prea plin

energetic are loc la începutul săptămânii viitoare, pe data de 3 Iunie, când se formează faza de Lună Nouă în semnul Gemeni.

Practic, toți o să fim mai deschiși la a comunica, la a găsi noi opțiuni pentru problemele care ne macină, la a călători. Mai mult decât atât, acest nou început este în opoziție cu Jupiter retrograd din Săgetător, care ne va provoca sinceritatea, corectitudinea, adevărul față de noi înșine și față de cei din jur, în cazul unui dialog.  

Partea psihică va fi impactată în această săptămână de cuadraturile făcute de Neptun la Soare și la Jupiter retrograd, poate de aceea vom sta să analizam dacă tot ceea ce facem în fiecare zi este de folos pentru propria persoană.

Loading...

Pe plan politic, se vor observa cel mai bine aceste divergențe la nivel declarativ, generându-se acum conflicte care în partea a doua a lunii vor escalada. 

Pe plan sentimental, vom simți nevoia să fim romantici, să ne destăinuim, să luptăm pentru ceea ce simțim etc.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.