Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Varsator sunt mai destinsi decat alti nativi

Această săptămână este pentru nativii Vărsător o perioadă mult mai relaxată decât pentru ceilalți nativi, deoarece au fost alimentați cu energie subtilă în perioada în care au stat cuminți, retrași.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este ca nativii Vărsător să nu facă mai mult decât au posibilitatea. Ei au experiențe de retrăit, dar de data aceasta trebuie trăite la un alt nivel de înțelegere, astfel încât să își dovedească, în primul rând lor înșile, că au înțeles mesajul și că au trecut un test intelectual și spiritual.

Ceea ce săptămâna trecută părea un nou job, acum poate să mai întârzie, dar nu este sigur că partida e pierdută. Poate face parte tot din testul răbdării.

Banii cum vin, așa se duc! Nativii au descoperit un nou hobby pe care cheltuie fără să se gândească. Sau pleacă într-o vacanță de vis pe care cheltuie și ultimul bănuț. Sunt și nativi care au cheltuieli importante legate de copii.

Din punct de vedere al sănătății, în continuare, nativii Vărsător trebuie să fie atenți la cronicizarea unor afecțiuni pe care le-au neglijat în trecut.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!