Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in intervalul 27 iulie-2 august, nativii Scorpion sunt orientati spre profesie

Nativii au energie, sunt activi, ideile le vin una după alta, pline de creativitate. Deși doreau să se elibereze de orice obligație contractuală, se văd prinși cu toată convingerea de serviciu.

Dorința de libertate se transformă în libertatea de a influența locul de muncă, de a-l moderniza. Banii care vin curent în posesiunea nativilor, gen salariu, dividende, nu sunt cu probleme.

Aceștia doresc să achiziționeze un obiect care le place foarte mult, dar partenerul de viață are altă părere, și de aici discuții. Alți nativi Scorpion fac demersuri pentru un credit, deoarece au un nou hobby și acesta cere cheltuieli suplimentare.

Viața romantică a pasionalilor nativi Scorpion se trăiește mai mult în trecut. Aceștia au stat față în față cu o fostă mare pasiune, iar efectele întâlnirii de săptămâna trecută se resimt și în această săptămână.

Nativii retrăiesc sentimente pe care le credeau de mult îngropate și uitate, dar nu duc până la capăt lucrurile și nu consumă evenimentul total. Și aceasta pentru că, dacă judecă toată conjunctura la alt nivel de conștiință, la alt nivel spiritual, este foarte posibil ca întreaga relație să fie văzută de către nativi cu alți ochi.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Scorpion trebuie să fie atenți în continuare la accidente.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!