Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator au parte in saptamana 27 iulie-2 august de dezbateri pe teme filozofice si/sau religioase

Credința intimă, personală a nativilor nu se potrivește cu dogma religioasă. Nu se potrivesc dorințele nativilor cu ceea ce aud de la îndrumătorul lor spiritual.

Nativii sunt într-o dilemă sau mai mult decât o dilemă, o stare interioară tensionată. În perioada care urmează, vor face pași înainte, vor înțelege lucrurile altfel decât până acum.

Nivelul de conștiință crește pentru acești nativi, având în vedere că au trecut printr-o perioadă în care bunurile materiale și posesiunile au fost în centrul atenției. La un moment dat, au realizat că acestea nu sunt totul, de aici și această introspecție și problemele filozofice pe care nativii și le pun.

Dacă ne gândim la bani, această experiență a mai fost trăită. De data aceasta, nativii Săgetător și-au propus să treacă prin ea la un alt nivel de înțelegere. Nu se poate spune că nativii au pierdut din bunuri sau că nu au bani, ci că poate au cheltuit mai mult decât și-au propus.

Viața romantică este plină de energie, dar este influențată de problemele amintite anterior, iar în cuplu se simte tensiune.

Din punct de vedere al sănătății, la fel ca săptămâna trecută, o idee strălucită poate avea efecte benefice asupra unei afecțiuni sau stări de sănătate.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!