Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal:in intervalul 27 iulie-2 august, nativii Rac au probleme financiare

Nativii Rac încearcă să își rezolve problemele financiare cu partenerul de viață, dar nu reușesc să cadă de acord cu acesta. Este o situație prin care au mai trecut nativii în trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Dacă atunci au ratat ocazia de a vedea în experiența respectivă un element pe care se pot sprijini pentru a evolua, nativilor Rac li se oferă acum șansa să refacă acel drum și să îl parcurgă la alt nivel, sporindu-și nivelul de înțelegere.

Experiența nu ține neapărat de problemele financiare, ci de maniera în care nativii reușesc să intre în armonie cu partenerul de viață în legătură cu banii sau cu alte bunuri de valoare pe care le posedă.

În orice caz, problemele financiare care au necăjit nativii par că s-au deblocat și acum nu mai rămâne decât disponibilitatea la parteneriat.

Cu aceste probleme financiare care trebuie lămurite, este evident că viața romantică propriu-zisă trece pe planul doi. Nativii Rac pot avea în continuare probleme la nivelul pielii și este bine să nu le neglijeze. Atenție cu expunerea la soare!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!