Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Leu au o atitudine de atotstiutori

Atitudinea adoptată îi face pe nativii Leu să fie în dezacord cu grupurile de prieteni din care fac parte. Este posibil ca aceștia să fie tentați să facă ceva pe la spatele nativilor, lucruri care le pot provoca multe neplăceri.

Este nedrept, deoarece nativii sunt în general generoși cu cei din jur, dar cei din jur nu suportă atitudinea lor de superioritate. În această săptămână, nativii Leu fac o muncă de sisif, fără rezultate.

O atitudine detașată îi poate duce pe nativi spre o altă înțelegere a situației și spre acea evoluție de care au nevoie. Financiar, nativii Leu au o înțelegere cu un grup de prieteni, dar se pare că aceștia mai mult pun bețe în roate decât să se achite de obligații.

Viața romantică poate fi umbrită de problemele pe care acum le duce în spate nativul. Deși este o perioadă de vacanță, de relaxare, acești nativi sunt atât de prinși în probleme profesionale, contracte și parteneriate, încât uită să iubească.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Leu pot întâmpina probleme cu o afecțiune care a fost tratată superficial și acum poate recidiva.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!