Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Gemeni vor afla secrete care ii bucura

Cel mai probabil, secretele au legătură cu viața profesională. Poate că au mai trăit acestă experiență odată demult, când aceste taine ale meseriei lor fie că au trecut neobservate, fie au fost greșit folosite.

Acum au ocazia să retrăiască experiența la un nivel superior.  Țin să amintesc de acel Nod Nord pe care nativii Gemeni îl au pe zodia lor și care îi face mai stăpâni pe ei.

Nativii Gemeni nu au probleme financiare, dimpotrivă, se pare că este posibil să facă niște tranzacții interesante. Dar trebuie să fie cu ochii în patru la cineva din anturajul propriu care fie le poate strica planurile, fie nu privește cu ochi buni succesul lor.

Astrologului ZODIACOOL îi pare foarte rău când este pus în situația de a da vești mai puțin plăcute. De data aceasta, nativii Gemeni au de lămurit cu persoana iubită câteva chestiuni destul de serioase. Poate fi vorba de bunuri comune pentru care încă nu au căzut de acord în privința gestiunii.

Sănătatea nu pune probleme deosebite față de săptămâna trecută. Sistemul nervos poate suferi din cauza schimbărilor profunde ce au loc în viața nativilor.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!